خیلی از زن و شوهرها از اینكه دیگر حرفی برای گفتن به هم ندارند احساس نارضایتی میكنند؛ گرچه آنها احساس میكنند این یك اتفاق طبیعی است اما حرفنزدن در زندگی زناشویی میتواند یكی از بزرگترین تهدیدها برای ارتباط زن و شوهر باشد.
اگر میخواهید موافقت همسرتان را نسبت به موضوعی كه میدانید، مخالفش است جلب كنید به راههای ناجوانمردانه متوسل نشوید. همسرتان راگیر نیندازید و برای رسیدن به نتیجه مطلوب او را غافلگیر نكنید. گرچه ممكن است او به دلیل خارج شدن از شرایطی كه آزارش میدهد به شما پاسخ مطلوب را بدهد اما زیاد خوشحال نشوید چون آن جواب چندان هم واقعی نخواهد بود.
سعی كنید زمانی برای گفتوگو پیش قدم شوید كه هر دوی شما شرایط برابری دارید و همچنین از آمادگی كامل برای حرف زدن برخوردارید. میتوانید در این مورد با هم توافق كنید كه قبل از شروع یك گفتوگوی جدی از او بپرسید كه آیا زمان مناسبی هست یا خیر؟ انتظار نداشته باشید كه همسرتان هر زمان كه شما میخواهید و در مورد هر موضوعی كه دلخواه شماست، صحبت كند. وقتی موضوعی را مطرح میكنید درصورت نیاز، به او زمانی برای فكر كردن بدهید اما قرار نیست این فرصت زیاد هم طولانی شود پس به او یادآوری كنید، دوست دارید در همین یكی، 2 روزه در مورد آن موضوع با هم صحبت كنید.
علاوه بر این موضوعات شما میتوانید در مورد اخبار، وضعیت هوا، فرزندانتان، شغلتان، مسائل مالی، مسائل خانه و خانه داری، وضعیت سلامتتان، دوستان و... هم صحبت كنید. یادتان نرود این موضوعات باید شروعی برای گفتوگوی شما باشد پس سعی نكنید تنها خودتان در موردشان صحبت كنید. بعد از بیان نظرتان چند لحظهای مكث كنید و نظر همسرتان را هم بپرسید یا گاهی بعد از بیان نظرتان سوالی را مطرح كنید كه او را درگیر این بحث كند. اگر مدتهاست از چنین تجربهای دور بودهاید شاید شروع این گفتوگوها برایتان دشوار باشد و در آغاز به نتیجهای كه دلتان میخواهد نرسید اما ناامید نشوید و یادتان نرود كه موفقیت زندگی مشتركتان ارزش تمامی این تلاشها را دارد.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "دوباره مرور كن" 21 مرداد ماه در ساعت 14:05 به موضوع اهمیت هم كلامی همسران می پردازد .