از ساعت به مدت

رادیو سلامت

دوباره مرور كن

دلایل پرخوری بی رویه در "دوباره مرور كن"

شاید برای بسیاری از شما اتفاق افتاده باشد كه همیشه احساس گرسنگی می‌كنید و با خود فكر می‌كنید كه علت این گرسنگی دائم چیست؟

1397/05/06
|
11:32

خوردن می‌تواند یك فرایند نادرست ناشی از افسردگی یا اضطراب برای افراد مبتلا به این مشكلات روانی باشد. این امر ممكن است به دلیل این باشد كه هورمون سروتونین به حد كافی منتشر نمی‌شود و خوردن غذاهای راحت و سریع الهضمی همچون نان و پاستا می‌تواند سطح آن را بالا ببرد. دكتر هالی لوفتون می‌گوید: شما افسردگی خود را با كرفس رفع نمی‌كنید و این احساس خوب با نوعی غذا همان چیزی است كه از مادرتان دریافت كرده‌اید.
حتی اگر شما احساس گرسنگی می‌كنید، ممكن است اشتباه بدن شما برای تقاضای آب باشد. دكتر لوین می‌گوید: هنگامی كه بدن شما آب از دست می دهد، قبل از تشخیص جسمانی، احساس گرسنگی می‌كنید و اغلب مردم آن را با گرسنگی اشتباه می‌گیرند. او توصیه می‌كند كه روز را با یك لیوان آب شروع كنید و سپس یك بطری آب را با خود حمل كنید تا بتوانید روزانه 1/5 تا 2/5 لیتر آب مصرف كنید. سعی كنید بیشتر آب ساده مصرف كنید تا نوشیدنی‌های شیرین، كه اگر احساس گرسنگی دائم دارید، می‌تواند مغز شما را فریب دهد به جای اینكه فكر كنید كه همیشه گرسنه هستید با وجود اینكه كالری‌های اضافی مصرف می كنید.
اگر هفت تا هشت ساعت خواب توصیه شده در روز را انجام ندهید، بدن شما به سختی می‌تواند هورمون‌هایی را كه به هنگام بیداری، میزان گرسنگی را كنترل می‌كنند، تنظیم كند. هورمون گرلین یا هورمون گرسنگی بدن شما را تحریك می‌كند و حتی وقتی شما نیازی به كالری ندارید، شما را به سوی غذا می‌كشاند. دكتر لوین می‌گوید: هر روز شما رشد می‌كنید و نیاز متابولیكی دارید. این یك شكل از استرس است كه به هنگامی كه شما از خواب محروم می‌شوید، باعث اختلال هورمون می‌شود.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه " دوباره مرور كن" كاری از گروه روان ششم مرداد ماه در ساعت 14:05 به موضوع دلایل پرخوری بی رویه می پردازد.

دسترسی سریع
دوباره مرور كن