از ساعت به مدت

رادیو سلامت

نيم نگاه گروه تغذيه

نحوه نظارت بر عرضه و فروش جگر و كباب

دل و جگر از جمله غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است كه با رواج پیدا كردن فست فودها هنوز هم طرفداران خاص خود را دارد.این غذای گوشتی سرشار از منابع مورد نیاز بدن بوده و خوردن آن بستگی به شرایطی دارد.

1397/08/07
|
12:03

قدیم كه پای ما به فست فودها باز نشده بود و یاد نگرفته بودیم معده مان را با پیتزا و برگرها پر كنیم شهر پر از جگركی و كله پزی بود. مفهوم غذای بیرون مساوی بود یا چلوكبابی ها یا جگركی و طباخی ها كه امعاء و احشاء گوسفند و گاو و گوساله را به خورد مردم می دادند.
اگر اهل خوردن جگر هستید باید یك سری اطلاعات تغذیه ای نیز در مورد خواص و فواید آن بدانید و همچنین مگانی كه برای خوردن جگر،دل یا قلوه انتخاب می كنید نیز مكانی بهداشتی باشد و آن را به صورت بهداشتی و با رعایت نكات ایمنی تهیه كند.
یكی از تفریحات پرطرفدار ما ایرانی ها غذا خوردن است؛ حالا چه در منزل و محل كار و چه برای گذراندن یك روز پر خاطره با دوستان یا خانواده در تعطیلات. اما این لذت برای هركس با ذائقه متفاوتی كه دارد یك جور معنا می شود؛ برخی تفریح شان تست كردن غذای رستوران های لوكس شهر است و برخی دیگر دیزی و كباب خوری در دربند و كافه آذری را ترجیح می دهند. اما این جگر چیست كه دل و هوش به سمت خودش می كشاند. بخوانید و بخورید نوش جان.

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "نیم نگاه" كاری از گروه تغذیه 7 آبان ماه در ساعت 12:30 با حضور دكتر جنیدی(رییس مركز سلامت محیط وكاروزارت بهداشت) و دكتر فرح مندصالح زاده(معاون دفترنظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشكی) به موضوع نحوه نظارت بر عرضه و فروش جگر و كباب می پردازد.

دسترسی سریع
نیم نگاه گروه تغذیه