همه ما انسان شاید حسرت لحظه ای را بخوریم كه باید فردی را دوست می داشتیم و به وی عشق می ورزیدیم اما او دیگر نیست و تنها احساس گناه و پیشیمانی به چشم می خورد كه با ما به یادگار مانده است.
پشـیـمانــی احساسی توام با یاس، نا امیدی و نارضایتی است. احساس ندامت از انجام عملی یا غفلتی است. به طور كلی، فردی كه همیشه با احساس پشیمانی زندگی می كند، همیشه به گذشته ی خود افسوس می خورد و حـــسرت موقعیت هایی را می خورد كه می توانست طور دیگری رفتار كند.
شـمـا تـنـهـا كـسی نیـسـتـید كـه ممكن است به گذشته افـسوس بخورد، به چیزها یا كسانی كه از دست داده، به كارهایی كه كرده یا نكرده و…این احساس گاهای به همه ی ما دست می دهد.
مقدار مشخصی از آن اشكالی ندارد اما خوب است كه هر از گاهی نگاهی بازنگرانه به زندگیمان داشته باشیم تا اطمینان یابیم كه مسیر زندگی را درست طی می كنیم.
اما این احساس می تواند گاهی ناسالم باشد. وقتی این عمل برای كسی به صورت عادت درآید و هر كار كوچكی را مشكل بزرگی فرض كند. اگر این احساس بخواهد به افسردگی فرد منجر شود، به این معنا است كه فرد بیش از حد به این مسئله بها میدهد و زندگیش توام از حسرت خوردن بر گذشته است.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه " به رنگ زندگی" بیست و سوم مهر ماه در ساعت 17:00 به موضوع حسرت خوردن در زندگی می پردازد.