اگر متوجه هرگونه علامت و یا نشانهای از سكته مغزی در خود شدید، حتی اگر این علامات بیثبات ، زودگذر، و یا دارای نوسان به نظر رسند، و یا ناپدید گشته و از بین روند، بهدنبال رسیدگی و مراقبت فوری پزشكی باشید.
سكته مغزی زمانی رخ میدهد كه خونی كه مسئول تغذیه قسمتی از مغز شما میباشد، قطع گردیده و یا شدیداً كاهش پیدا كند، كه این امر موجب میگردد بافت مغز از اكسیژن و غذا محرومگردد. در عرض چند دقیقه سلولهای مغز شروع به مردن و نابود شدن مینمایند.
سكته مغزی، یك موقعیت اورژانس و فوریت پزشكی است. درمان سریع و بدون درنگ، تعیینكننده و حیاتی است. با انجام اقدامات سریع و زودهنگام میتوان آسیب و صدمه مغزی و نیز عوارض و عواقب بالقوه و محتملالوقوع را به حداقل رساند.
اخبار خوش حاكی از آن است كه سكتهها و حملات مغزی، قابل درمان و قابل پیشگیری میباشند، و در حال حاضر تعداد كمتری از افراد آمریكایی نسبت به حتی 15 سال گذشته، از سكته مغزی میمیرند. این امكان وجود دارد كه كنترل بهتر عوامل خطر سكتههای وسیع و بزرگ، مثل فشار خون بالا، كشیدن سیگار، و كلسترول بالا، در این كاهش نقش داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه " فراسو " كاری از گروه بهداشت و تندرستی 7 آبان ماه در ساعت 8:30 با حضور دكتر ایزدی(متخصص عفونی) به مناسبت روز سكته مغزی به موضوع راه های پیشگیری از آن می پردازد.