از ساعت به مدت

رادیو سلامت

فراسو بهداشت و تندرستي

باید و نبایدهای مصرف دمنوش در "فراسو"

امروزه با توجه به اهمیتی كه گیاهان، به ویژه گیاهان دارویی در جامعه دارند، شاهد افزایش روز افزون مصرف كنندگان دمنوش و جوشانده های گیاهی هستیم.استفاده از گیاهان دارویی به عنوان دمنوش و جوشانده دارای قواعد خاصی است.

1397/07/01
|
13:38

مصرف بیشتر دمنوش ها و چای های گیاهی برای سودبردن از خواص دارویی(مثل آرام بخشی، محرك بودن و…) آنها است. سازمان غذا و داروی آمریكا درباره ی مصرف بی رویه ی دمنوش های گیاهی هشدار می دهد، با این حال اكثر دمنوش های گیاهی كه در بازار یافت می شوند برای سلامتی اغلب افراد و حتی زنان باردار مفید هستند. برخی از انواع این دمنوش ها مثل بابونه، نعناع و زنجبیل ناراحتی های بارداری مثل تهوع صبحگاهی و مشكلات هضم را برطرف می كنند.
دمنوش های گیاهی برای داشتن خصوصیاتی از قبیل خواص آنتی اكسیدانی، آرام بخشی و دیگر خواص دارویی شناخته می شوند برای مثال چای زنجبیل، كاهنده ی حالت تهوع و استفراغ است، به هضم غذا كمك می كند وبرای درمان گلودرد و سردرد هم مفید است. چای نعناع برای درمان تهوع و استفراغ استفاده می شود و در تسكین علائم نفخ و گاز معده و روده مفید است. رازیانه هم ادرار آور است و خطر ابتلا به بیماری های كلیوی را كاهش می دهد. بابونه آرام بخش است و به خوابی آرام كمك می كند. اكثر دمنوش های گیاهی به دلیل داشتن این خواص آرام بخش و كاهنده ی استرس هستند.


به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "فراسو" كاری از گروه تغذیه سوم مهر ماه با حضور دكترپیام فرح بخش(دكترای تغذیه) به موضوع باید و نبایدهای مصرف دمنوش
می پردازد.

دسترسی سریع
فراسو بهداشت و تندرستی