خوردن اسفناج ریسك سرطان روده را كاهش می دهد

نتایج یك مطالعه جدید ارتباط بین مصرف اسفناج و كاهش ابتلا به سرطان روده را نشان می دهد.

1400/07/11
|
10:01

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیكال نیوز، تحقیق قبلی نشان داده است كه اسفناج دارای خواص ضدسرطانی روده است و ریسك سرطان روده را تا نصف كاهش می دهد.

مطالعه محققان دانشگاه A&M تگزاس نشان می دهد كه این سبزی می تواند از رشد پولیپ در افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ غیرژنتیكی یا ژنتیكی جلوگیری كند.

محققان، خواص ضد سرطانی اسفناج را تأیید كرده و نحوه تعامل این سبزی با باكتری های روده و ژنتیك را برای دستیابی به اثرات مفید آن مورد بررسی قرار دادند.

اسفناج از رشد پولیپ روده جلوگیری می كند. از همه موارد سرطان روده بزرگ، نوع خانوادگی و ارثی تنها 10-15 درصد را شامل می شود. وانگهی فقط 5 تا 10 درصد از پولیپ ها به سرطان روده بزرگ تبدیل می شوند.

سرطان روده ارثی منجر به رشد چندین و گاهی صدها پولیپ روده بزرگ غیرسرطانی می شود. اكثر افراد مبتلا به این بیماری در نهایت نیاز به جراحی برای برداشتن روده بزرگ دارند و پس از آن از داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی سمی (NSAIDs) برای جلوگیری از رشد پولیپ استفاده می كنند.

به گفته محققان، علم فعلی نشان می دهد كه غذاها و نوشیدنی های شیرین باعث سرطان می شوند، در حالی كه مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با كاهش این خطرات مرتبط است.

دسترسی سریع