رئیس انستیتو پاستور : واكسن های ایرانی به بازار جهانی راه خواهند یافت

علیرضا بیگلری رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: فكر می كنم واكسن‌های ایرانی كرونا حتما سهم قابل توجهی از بازار جهانی را تصاحب خواهند كرد.

1400/03/31
|
07:38

بیگلری در مورد صادرات واكسن پاستوكووك اشاره كرد و افزود: با توجه به سابقه یكصد ساله در تولید واكسن، ثابت شدن واكسن ایمن و كارا و موثر بودن در مقابل جهش های جدید ، بازار صادراتی برای این واكسن باز خواهد بود.

او ادامه داد: مجموعه انستیتو پاستور سابقه یكصد ساله در زمینه تولید دارد و این مجموعه یكی از قدیمی ترین سازندگان واكسن در منطقه و همینطور در دنیا است.

بیگلری افزود: ثابت شده كه این واكسن در سنین 18 تا 90 سال بدون خطر مورد استفاده قرار گیرد.

رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: در كشور كوبا 44 هزار نفر و در ایران 24 هزار نفر دوز دوم واكسن مشترك انستیتو پاستور ایران و كوبا را دریافت كرده‌اند.

بیگلری گفت: واكسن مشترك انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای كوبا به صورت همزمان در فاز نهایی قرار دارند و در كشور كوبا 44 هزار نفر و در ایران هم 24 هزار نفر در 8 شهر كشور دوز دوم را دریافت كرده‌اند.

وی افزود: در یك‌سال گذشته فناوری واكسن در كشور به اندازه 20 سال پیشرفت كرد به عبارتی كووید 19 با تمام مشكلاتش، فرصت بی‌نظیری را برای صنعت واكسن كشور فراهم كرد.

راه‌اندازی خط جدید تولید واكسن از نیمه دوم تیرماه

حسن جلیلی مدیر طرح تولید واكسن "كووایران بركت" نیز در این برنامه گفت: تاكنون بیش از یك میلیون دوز واكسن تولید شده كه پس از طی مراحل قانونی به تدریج در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار خواهد گرفت همچنین پیش‌بینی می‌كنیم در تیرماه بیش از چهار میلیون دوز واكسن تولید شود.

وی افزود: در فاز دوم با راه‌اندازی خط تولید جدید میزان تولید واكسن به 10 میلیون دوز خواهد رسید و در شهریور بیش 20 میلیون دُز واكسن تولید خواهیم كرد.

همچنین سعید كلانتری مجری كارآزمایی بالینی واكسن رازی كووپارس نیز گفت: مرحله اول واكسن رازی با حضور 133 داوطلب تمام شد و در فاز دوم كه از 6 خرداد آغاز شده است حدود 294 نفر دوز اول را دریافت كرده‌اند كه از این تعداد 30 نفر دُز دوم را دریافت كرده‌اند.

دسترسی سریع