برگزاری كنگره ملی خانواده با هدف ارتقای ظرفیت كنشگران حوزه خانواده

مدیر عامل بنیاد ملی خانواده و دبیر سومین كنگره ملی خانواده با تاكید بر اینكه بیش از هزار كنشگر و 20 دستگاه حاكمیتی در برگزاری این رویداد همكاری كرده‌اند،گفت: سومین كنگره ملی خانواده با هدف ارتقای ظرفیت های كنشگران حوزه خانواده برگزار می‌شود

1399/12/04
|
07:48

حجت الاسلام رضا رویت در نشست خبری برگزاری سومین كنگره ملی خانواده درباره اهداف برگزاری این رویداد اظهار داشت: كنگره با سه هدف ارتقای دانش مذهبی و تحلیلی و ظرفیت های كنشگران و فعالان خانواده، ایجاد بستری برای شبكه سازی كنشگران و فعالان حوزه خانواده و بسترسازی تعامل میان مردم با كنشگران حوزه خانواده و دستگاه های حاكمیتی برگزار می شود.

وی با بیان اینكه با این سه هدف، محورهای اصلی در خدمتگزاری كنگره را به مجموعه های مردم نهاد، فعالان حوزه خانواده و كنشگران و عناصری كه به صورت خودجوش فعالیت می كنند قرار دادیم، خاطرنشان كرد: یكی از محورهای اصلی این كنگره، برگزاری رویدادهای استانی در استان های مختلف كشور است كه اكنون در 22 استان، نشست های استانی برای برگزاری بهینه كنگره ملی برگزار شده كه امیدواریم تا روز برگزاری كنگره ملی، همه استان ها نشست های مربوطه را برگزار كنند.

دبیر كنگره ملی خانواده یادآور شد: پیش بینی می شود بیش از هزار نفر از كنشگران در سطح استان ها در این نشست ها شركت كرده باشند.

رویت افزود: همه برنامه ریزی، اجرا و هماهنگی های لازم نشست های استانی توسط مجموعه های مردمی و كنشگران استانی انجام شده است و همه هزینه ها هم بر عهده مجموعه ها و مجریان این برنامه بوده است.

آثار 70 مجموعه مردم نهاد در نمایشگاه مجازی كنگره ملی به نمایش درمی آید

مدیرعامل بنیاد ملی خانواده، محور دوم این كنگره را برگزاری نمایشگاه معرفی مجموعه های مردمی عنوان و تصریح كرد: البته این نمایشگاه به دلیل محدودیت های كرونایی، به صورت مجازی و در نرم افزار «عطر زندگی» كه قرار است در كنگره ملی رونمایی شود، برگزار می شود تا عموم مردم از خدمات مجموعه ها مطلع شوند.

وی افزود: اكنون بیش از 70 مجموعه درخواست معرفی خود در نمایشگاه مجازی را دارند این معرفی به صورت كلیپ و متن هایی است كه مجموعه ها ارایه كرده اند.

رویت درباره سومین محور كنگره ملی خانواده هم خاطرنشان كرد: این محور شامل افتتاحیه و اختتامیه كنگره ملی و برگزاری 12 پنل علمی و تجربی است كه در آن اساتید برجسته به ارائه بحث می پردازند. ضمن اینكه بیش از 20 دستگاه حاكمیتی و مردمی در برگزاری این كنگره همكاری كرده اند كه امیدواریم این كنگره و دیگر برنامه هایی كه در این زمینه اجرا می شود باعث برقراری ارتباط بهینه بین افراد و دستگاه های حاكمیتی شود.

دبیر كنگره ملی خانواده تصریح كرد: این پنل ها در محورهای ازدواج، طلاق، فرزند آوری و فعالیت های مردمی ارائه می شود. كنگره به صورت مجازی برگزار می شود و تلاش شده در آن، امكان تعامل و ارتباط متقابل بین اساتید و مخاطبان برقرار شود.

وی با بیان اینكه سال گذشته میزبان هفتصد كنشگر بودیم، ادامه داد: پیش بینی می شود امسال هم با توجه به مجازی بودن این كنگره، استقبال پرشوری را شاهد باشیم كه سومین كنگره ملی خانواده در سایت ncfamily.ir قابل مشاهده است.

رویت یادآور شد: مجری اصلی برگزار كننده بنیاد ملی خانواده است كه به عنوان دبیرخانه كارگروه تخصصی ساماندهی مجموعه های مردم نهاد خانواده محور ذیل كارگروه ملی كنترل و كاهش طلاق و افزایش ازدواج شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت می كند.

بنیاد ملی خانواده با هدف ارتقای دانش و فرایند تخصصی كنشگران و فعالان خانواده و ایجاد بستری برای شبكه سازی و توسعه درون زا، سومین كنگره ملی خانواده را همانند سنوات گذشته با توجه به شرایط كرونایی به صورت مجازی و برخط در 13 و 14 اسفندماه برگزار می كند.

این كنگره علاوه بر اهداف مذكور، اماكن لازم برای تعامل فعالان خانواده و نهادهای عمومی و حاكمیتی فراهم آورده و مفاخر و نخبگان موثر در كنشگری خانواده را تكریم می كند.

برگزاری كنگره با حضور فعالان حوزه خانواده، سرشاخه ها و سازمان دهندگان مجموعه های مردم نهاد خانواده محور و با حضور مسوولان اجرایی و حاكمیتی مرتبط در قالب دو روز افتتاحیه و اختتامیه و برگزاری میزگردها و پنل ها تخصصی به منظور واكاوی و تبیین اهداف و آثار مرتبط برگزار می شود.

دسترسی سریع