"نانواییها" و "رستورانها" در صدر اخطارها
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینكه به طور میانگین، در هفتههای اخیر روند درصد رعایت پروتكلهای بهداشتی در كشور افزایشی بوده است، گفت: بیشترین موارد اخطار و معرفی به مراجع قضایی در میان اماكن عمومی مربوط به نانواییها و سپس رستورانهاست.
دكتر سیما سادات لاری ، درباره وضعیت رعایت پروتكل های بهداشتی در كشور، گفت: به طور میانگین، در هفتههای اخیر روند درصد رعایت پروتكلهای بهداشتی در كشور افزایشی بوده و در حال حاضر به 82.31 درصد رسیده است.
وی افزود: البته میزان رعایت پروتكلهای بهداشتی در برخی استانها مانند خوزستان، سیستان و بلوچستان، قم، كردستان، اردبیل و مازندران در بازه زمانی 26 آذر تا 3 دی كمتر از 75 درصد ارزیابی شده است.
پلمب 14524 واحد متخلف از 26 آذر تا 3 دی
لاری با اشاره به میزان تخلفات بهداشتی و خلاف پروتكل های پیشگیری از كرونا در مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماكن عمومی، گفت: تعداد كل مراكز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماكن عمومی و واحدهای كارگاهی كه از تاریخ 26 آذر تا 3 دی 1399 اخطار دریافت كرده و به مراجع قضایی معرفی شدند، 14 هزار و 524 مورد است كه 799 مورد نیز پلمب شدند.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین اظهار كرد: همچنان بیشترین موارد اخطار و معرفی به مراجع قضایی در میان اماكن عمومی مربوط به نانواییها و سپس رستورانهاست.
لاری درباره وضعیت رعایت منع تردد در شهرها نیز گفت: وضعیت رعایت منع تردد در شهرها نیز در همین بازه زمانی به طور میانگین در كل كشور، بیش از 85 درصد ارزیابی شده است. در این زمینه نیز برخی استانها مثل سیستان و بلوچستان، هرمزگان و ایلام میزان رعایت كمتر از 75 درصد داشتند.