یك پژوهشگر و محقق طب سنتی گفت: برای درمان شب ادراری كودكان میتوانید با تهیه مخلوطی از پودر سنجد و شیر به بهبود بیماری آنها كمك كنید.
داوود حاج محمدخانی، محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه كلینیك گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فواید سنجد گفت: این میوه برای كاهش سرفه، تقویت بافت اسخوان، تقویت معده مفید است.
او افزود: افرادی كه درمعرض پوكی استخوان هستند میتوانند برای تقویت بافت استخوان خود با تهیه معجونی جلوی روند پوكی استخوان را بگیرند؛ روش تهیه آن هم به این صورت است كه ابتدا، سنجد را با هسته آن سابیده و با كمی شیر گرم و عسل مخلوط كنند؛ سپس ظهر و شب یك قاشق از این معجون را میل كنند.
حاج محمدخانی ادامه داد: افرای كه از درد معده خود رنج میبرند و به دنبال راه حلی برای درمان آن هستند میتوانند از مخلوط پودر سنجد با كمی شیرین بیان استفاده كنند این تركیب برای تقویت معده بسیار مفید است.
این پژوهشگر و محقق طب سنتی گفت: افراد برای درمان اسهال میتوانند پودر سنجد را با كمی بالنگ تفت دهند و هر وعده یك قاشق مرباخوری میل كنند؛ این تركیب برای بهبود این بیماری مفید است.
او یادآوری كرد: افرادی كه به سردردهای حاصل از صعود بخارات گرم معده و یا سایر اعضاء بدن دچار میشوند میتوانند؛ سَویق (آرد حبوبات) را همراه با هسته آرد سنجد تفت دهند و روزانه میل كنند؛ این پودر به بهبود سردردهای حاصل از صعود بخارات گرم معده كه باعث داغی سر میشود؛ كمك میكند.
این محقق طب سنتی افزود: افراد برای كمك به درمان شب ادراری كودكان میتوانند با تهیه مخلوطی از پودر سنجد و شیر به بهبود بیماری شان كمك كنند؛ روش تهیه این تركیب هم به این صورت است ابتدا یك قاشق مرباخوری پودر سنجد همراه با هسته آن را با كمی شیرگرم مخلوط كنند و هر شب به كودكانشان بدهند.
محمدخانی یادآوری كرد: والدینی كه كودكانشان دمای بدنی بالایی دارند و یا زمینه پیش فعالی دارند با مصرف روزانه 15 تا 20 عدد سنجدمی توانندبه بهبود بیماری فرزندانشان كمك كنند.
او افزود: افراد برای تقویت مفاصل خود میتوانند ابتدا مربای سنجد را تهیه كرده و سپس آن را با عسل مخلوط و میل كنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی در پایان توصیه كرد: سنجد برای كودكانی كه یبوست دارند، مضرر است؛ در صورت مصرف آن را با شیر گرم میل كنند.