تغذیه سالم، یكی از مهمترین و اساسیترین راه دستیابی به سلامت جسم است و در ارتقای سلامت روان موثر می باشد.
به گزارش روابط عمومی شبكه رادیویی سلامت، سعید یوسفی، مدیر گروه تغذیه و سلامت شبكه رادیویی سلامت غذای سالم و به عبارت بهتر تغذیه سالم را یكی از مهمترین و شاید اساسیترین راه دستیابی به سلامت جسم میداند و آن را در ارتقای سلامت روان نیز موثر قلمداد میكند.
وی با اشاره به اهمیت شعار سال سازمان جهانی بهداشت در سال گذشته كه «ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره» نام گذاری شده بود میگوید: این گروه در طول سال 95 در مقوله غذا و تغذیه و در ساختارها و قالب های مختلف ویژه برنامه های خود را عرضه كرد. به طور مثال در این گروه به زنجیره مواد غذایی از تولید در مزرعه و كارخانه تا پروسه (فرایند) نگهداری و مصرف بیشتر توجه شد.
یوسفی با اشاره به برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كه هر روز ساعت 13:30 تا 14 از شبكه سلامت شنیده می شود، میگوید: در این برنامه به سه مقوله از جمله گروه های مواد غذایی و تغذیه در گروه آسیب پذیر (سالمندان، كودكان و مادران باردار)، رژیم های غذایی و درمانی در حوزه تغذیه و همچنین بحث تغذیه در دوره بیماری و پیشگیری از بیماری پرداخته می شود.
مدیر گروه تغذیه و سلامت اضافه میكند: این برنامه گفتگو محور با حضور كارشناسان و آیتم های مختلف و به شكل تولیدی روی آنتن می رود و در راستای شعار سال سازمان جهانی بهداشت است.
وی همچنین از برنامه «سفره ایرانی» در این گروه یاد كرد و توضیح میدهد: این برنامه به صورت یك مجله تركیبی با آیتم ها و بخش های های متنوعی روی آنتن می رود. تفاوت این برنامه در این است كه ارزش مواد غذایی مختلف هم در برنامه قید میشود. از طرف دیگر مجموعه ای از غذاهای رژیمی برای بیماران دیابتی نیز در این برنامه معرفی می شود.
مدیر گروه تغذیه و سلامت رادیو سلامت در ادامه به اعتماد بالای مخاطبان به برنامه های این شبكه اشاره كرده میگوید: با توجه به برنامه های كارشناسی ما، مخاطبانمان اعتماد زیادی به این شبكه دارند و ما با كمك این اعتماد سعی می كنیم بعضی از باورهای غلط غذایی را كه در میان مردم جا افتاده است تغییر دهیم و باورهای درست را معرفی و جایگزین كنیم؛ بطور مثال گروه «سلامت و تغذیه» امسال تلاش داشت با شعار «فرهنگسازی در حوزه كاهش مصرف نمك، شكر و چربی» اهمیت نقش تغذیه در سلامت عمومی جامعه را آموزش دهد.
وی در پایان با اشاره به بعضی از پیام های آموزشی مرتبط با تغذیه و سلامتی در شبكه های مجازی بیان میكند: گاهی در بعضی از این شبكه ها كه در دسترس اكثر مردم قرار دارند توصیه ها و آموزش های غلطی گسترش می یابد كه حتی ممكن است به نقل از یك استاد دانشگاه مطرح شده باشد اما بهتر است مردم اطلاعات خود را در زمینه سلامتی و تغذیه از منابع موثق تهیه كنند.