رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران توصیه كرد در مواقعی كه فشار خون افت پیدا میكند مصرف مواد غذایی تأثیری ندارد، در ادامه به توصیه های این متخصص اشاره می شود
ایرج خسرونیا رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران اظهار داشت:فشار توسط عمل پمپ قلب ایجاد میشود به این صورت كه وقتی قلب منقبض میشود فشار خون در رگها بالا میرود كه آن را فشار سیستولیك (ماكزیمم) مینامند و هنگامی كه قلب منبسط شده و دوباره از خون پُر میشود،فشار در رگها پائین آمده و آن را فشار دیاستولیك (مینیمم) مینامند كه گاهی این نظم به هم خورده و فشار بالا یا پائین میرود.
اولین علایم افت فشارخون را میتوان رنگ پریدگی شدید،خشك شدن آب دهان، سیاهی رفتن چشم،ضعف،استفراغ،خونریزی دستگاه گوارش،بیحالی و كسلی است.
میتوان در مواقع افت فشار خون میتوان مقداری نمك مصرف كنند و خوردن آب قند هیچ تأثیری برای بالا بردن فشار ندارد.
عواملی كه باعث بالا رفتن فشار خون میشوند را میتوان استرس،نمك، تصلب شرائین (سخت شدن دیواره رگها)كه علت اصلی پرفشاری مزمن خون است كه عامل شروع آن،آسیب به جدار داخلی عروق است و به دنبال رسوب كلسیم،كلسترول و فیبرین در جدار عروق رخ میدهد و چاقی كه فشار خون بالا در این افراد چاق نسبت به كسانی كه وزن طبیعی دارند شایعتر است.