مصرف آلوچه های كوهستانی و مشكلات گوارشی ناشی از آن
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت مهندس جعفری ،كارشناس بهداشت محیط شبكه بهداشت و درمان شمیرانات در گفتگو با برنامه ساده مثل سلامت در مورد موضوع بهداشت مصرف مواد غذایی در مسیرهای كوهستانی گفت: در مسیرهای كوهستانی در سراسر كشور واحد های صنفی در حوزه مواد غذایی اقدام به عرضه مواد غذایی می كنند و خوشبختانه بازرسان بهداشت محیط به صورت مستمر به این واحدهای صنفی نظارت میكنند ،اما به هر حال ممكن است برخی از این مراكز نیز دست به تخلفاتی بزنند و اصول بهداشتی را آنچنان كه باید رعایت نكنند.لذا از مصرف كنندگان محترم خواهشمندیم از مصرف مواد خوراكی نظیر آلوچه،لواشك و یا مواردی از این دست به شدت پرهیز نمایند ،چراكه این مواد خوراكی با استفاده از رنگ های شیمیایی رنگ آمیزی می شوند و با استفاده از طعم دهنده ها و افزودنی های غیر مجاز ،طعم بسیار لذیذی به خود میگیرند ،غافل از اینكه مصرف این مواد خوراكی به شدت می تواند به دستگاه گوارش فرد مصرف كننده آسیب برساند.