بررسیهای انجامشده روی این لباسها نشان داده كه آنها میتوانند منبع انتقال بیماریهای عفونی از جمله گال، سیفیلیس، سوزاك، هپاتیت A و C باشد.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، دكتر فیروز اهتمامی،پزشك و متخصص بهداشت عمومی در گفتگو با برنامه "ساده مثل سلامت" در مورد موضوع انتشار بیماری توسط لباس های تاناكورا گفت :
صدمات گاهی جبران ناپذیرناشی از پوشیدن لباس های تاناكورا را نباید نادیده گرفت و فراموش كرد، با یك عقبگرد به خبرهای چندماه پیش، خبر فوت شهروند زاهدانی را حتما به یاد خواهیم آورد .
باید مشكلات ناشی از خرید لباس های دست دوم را جدی گرفت و به آن توجه كرد چرا كه برخی بیماری ها بعد از اینكه دچار آن شدیم راه فراری برای ما نمی گذارد و گردابی از بیماری و مشكلات برای ما به وجود خواهد آمد.
متاسفانه پوست مرده افراد تا مدتها روی لباس میماند و لباسهای دست دوم عامل مهمی در بروز بیماری زردزخم هستند. حتی این لباسها مخصوصا لباسهای زیر گاهی به قارچهایی آلوده هستند كه باعث بروز بیماریهای جنسی قابلانتقال میشود. برای پیشگیری معمولا 2 راهحل پیشنهاد میشود؛ اگر لباس دست دومی میخرید، آن را بجوشانید یا در دمای حداقل 60 درجه بشویید و اتو بزنید. استفاده از پاككنندههای شیمیایی الزامی است. حتی داخل كفشها را باید كامل شست و لباسها را قبل از پوشیدن برگرداند و كامل بررسی كرد اما راهحل بهتر این است كه اصلا این نوع لباسها را خریداری نكنید زیرا برخی میكروبها به افزایش دما و حرارت هم مقاومند. برخی حتی با حرارت دیدن مقاومتر میشوند و میتوانند به راحتی وارد بدن شوند و بیماریزا باشند.