از ساعت به مدت

رادیو سلامت

ساده مثل سلامت

آبلیمو از نوع خانگی

آبلیموی خانگی یا صنعتی مسئله این است! كدام یك بهتراست و البته طبیعی تر؟ چطور از آبلیمو نگهداری كنیم تا كپك و زنگ نزد ؟

1397/03/29
|
13:48

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت مهندس جعفری ، كارشناس مسئول بهداشت محیط شبكه بهداشت و درمان شمیرانات در گفتگو با برنامه "ساده مثل سلامت " در مورد موضوع شیوه صحیح و بهداشتی تهیه آبلیموی خانگی گفت: اولین نكته ای كه در تهیه آبلیمو باید به آن توجه داشت این است كه لیموها باید به شكل كاملا بهداشتی شستشو داده شود و اگر لیمویی به شكل كپك زده و گندیده درآمده است ،می بایست از بقیه لیموها جدا شود .نكته بعدی در مورد دستگاه آب گیری است كه حتما قبل از انجام عمل آب گیری باید به طور كامل شسته شود تا از وجود هر گونه آلودگی و میكروب عاری شود.وی در ادامه افزود: بهترین ظروفی كه میتوان برای نگه داری آبلیموی گرفته شده از آن استفاده كرد ،ظروف شیشه ای است ،چرا كه ظروف پلاستیكی و یكبار مصرف در تماس با لیمو كه خاصیت اسیدی دارد ،واكنش نشان می دهند .در مورد دما و محل نگه داری نیز باید گفت، بهترین دما،دمای یخچال است و اكیدا باید از قرار گرفتن آبلیمو در زیر نور خورشید جلوگیری كرد.

دسترسی سریع
ساده مثل سلامت