برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبكه رادیویی سلامت، دوشنبه ـ یكم خرداد ماه، به موضوع «منابع غذایی: پروبیوتیك ها و نقش آن در سلامت» خواهد پرداخت.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كه كاری از گروه تغذیه و سلامت این شبكه رادیویی است، با حضور گلبن سهراب، دكترای تغذیه به بیان ویژگی های پروبیوتیك ها و تاثیر آن بر جنبه های مختلف سلامت و معرفی منابع غذایی و صنعتی می پردازد.
این برنامه رادیویی درباره تغذیه علمی و اصولی و نیز آشنایی با گروه های مواد غذایی و منابع غذایی است.
روزهای زوج در برنامه «غذا، سلامت، زندگی» به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی؛ تغذیه در بیماری ها؛ تغذیه در دوره های آسیب پذیر (سالمندان، كودكان و ماداران باردار) پرداخته می شود. روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه؛ ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود.
گفتنی است، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه از موج اف.ام ردیف 102 مگاهرتز تقدیم شنونده های صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.