از ساعت به مدت

كم طاقتی افراد، آسیب‌های اجتماعی را به دنبال دارد

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: بررسی گزارش‌های مختلف حاكی از آن است بسیاری از مسائلی كه به عنوان موضوعی جدی در حوزه تحكیم بنیان خانواده و آسیب‌های اجتماعی با آن مواجه هستیم، از كم طاقتی افراد ناشی می‌شود.

1395/08/15
|
12:30

دكتر اطهره نژادی، معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان ریاست جمهوری، در گفتگو با برنامه «ره‌آورد» شبكه رادیویی سلامت با اشاره به اینكه اجرای طرح «افزایش تاب‌آوری اجتماعی» با كمك استانداری‌ها عملیاتی می‌شود، گفت: البته سال گذشته این طرح در برخی استان‌ها اجرایی شد و طی سال جاری در سطح كشور به صورت طرح ملی كامل خواهد شد.
وی با بیان اینكه تاب‌آوری اجتماعی فرآیند منطبق شدن با شوك‌ها، تهدیدها و همه منابع استرس‌زا است و تاب‌آوری به معنای ظرفیت بازگشتن به حالت قبل است، ادامه داد: بررسی گزارش‌های مختلف حاكی از آن است بسیاری از مسائلی كه به عنوان موضوعی جدی در حوزه تحكیم بنیان خانواده و آسیب‌های اجتماعی با آن مواجه هستیم، از كم طاقتی افراد ناشی می‌شود.
نژادی در ادامه افزود: افراد تاب‌آور سازمان‌های تاب‌آور را می‌سازند و اگر قرار است به تحكیم بنیان خانواده و روابط اجتماعی موثر و با آرامش دست یابیم، باید از طریق آموزش‌های صحیح آغاز شود.
معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان ریاست جمهوری گفت: این طرح به طور خاص در قالب آشنایی با مفاهیم، چگونگی و روش‌های ارتقای تاب‌آوری اجتماعی به آموزشگران ارائه می‌شود.
وی با اشاره به ضرورت تدوین برنامه‌های كاهش آسیب‌های اجتماعی و نزاع‌های موجود در جامعه و برخی خانواده‌ها، از اجرای طرح «تاب‌آوری اجتماعی» در استان‌های كشور خبر داد.
نژادیدر پایان این برنامه رادیویی در رابطه با تعریف نقش كارآفرینان در اجرای خاطرنشان كرد: در این حوزه به طور خاص در طرح مذكور جایگاهی دیده نشده است؛ اما برای سال جاری طرحی مبنی بر كارآفرینی و آموزش آن در دست ارزیابی است كه به عنوان نمونه می‌توان به آموزش «حقوق فردی، خانوادگی و اجتماعی» به دختران و پسران مقطع متوسطه اشاره داشت كه سال گذشته در 14 استان اجرایی شد و امسال به صورت ملی عملیاتی می‌شود.

دسترسی سریع
رهاورد