مجله دامپزشكی یكشنبه ها از ساعت 15:05 تا 16:00 به مدت 55 دقیقه

الكل چقدر می تواند باعث اختلالات روانپزشكی شود؟

آیا می تواند اختلالات روانپزشكی را تشدید كند ؟‌و چگونه می توانیم از این اختلالات جلوگیری كنیم ؟

1396/04/12
|
13:05

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، دكتر فیروزه جعفری، روانپزشك در برنامه «مجله پزشكی» شبكه رادیویی سلامت با بیان اینكه اختلالات اضطرابی از شایع ترین اختلالات روانپزشكی است و همه افراد به نوعی دارای این اختلال بودند یا هستند، گفت: این افراد، ارتباط برقرار كردن و در اجتماع ظاهر شدن برایشان مشكل است و خجالت می كشند. این ها با گذشت زمان هم آن حالت خودمانی را به دست نمی آورند و یكسری علامت های فیزیكی مثل لرزش دست و ... را هم دارند.
وی افزود: این افراد خیلی سخت با افراد خودمانی می شوند و سخت ارتباط می گیرند و برخی به این افراد توصیه كی كنند قبل از وارد شدن در جمع، مقداری الكل مصرف كنند تا حالتشان بهتر شود و ممكن است فرد مصرف كند.
این روانپزشك ادامه داد: الكل مهارهای مغزی را كم می كند و مهار مغز را برمی دارد و فرد وقتی در این حالت الكل را مصرف كرد فكر می كند كه خوب شده است در حالی كه این ناشی از مهر مغز است.
وی در ادامه تصریح كرد: این فرد هر مشكل دیگری هم كه داشت مثلا از یك چیزی می ترسید وقتی الكل می خورد چون مهار مغزش كم می شود ترسش هم كم می شود یعنی فرقی نمی كند مشكل چیست آن علتی كه ترس كم می شود علت واقعی درمان آن بیماری نیست؛ بلكه برداشتن مهار مغزی است و حالا فرد یك بار دو بار مصرف می كند و بعضا هم مشكل پیدا می كند.
جعفری در پایان اظهارداشت: بعد از اینكه اثر الكل از بین می رود به شدت اضطراب می گیرد و فرد را آسی می كند یعنی اگر قبل از مصرف نمره اضطراب 70 بوده است بعد از مصرف الكل وقتی كه اثرش تمام شد اضطراب از 70 به 90 می رسد و تشدید می شود .

دسترسی سریع
مجله پزشكی