انسان در زندگی به دنبال آرامش روحی خویش است. آرامشی كه به زندگی انسان معنا دهد و آن را لذت بخش سازد، این آرامش میتواند كلبه كوچك و تنگ را به كاخی بزرگ و نورانی تبدیل كند و محرومیت از آن، كاخ پادشاهی را به صورت قفس و زندان درآورد.
یكى از عوامل تزلزل خانواده ها، عدم آشنایى زن و شوهر به حقوق همدیگر و یا نادیده گرفتن حقوق یكدیگر است كه در اثر عدم آشنایى و یا رعایت نكردن حقوق همدیگر، نظام خانواده دچار بحران و تزلزل مى شود.
به عبارتی زن و مرد كه مهمترین ركن نظام مقدس خانواده به شمار مى روند كمتر به آن بها داده مى شود. و دنیاى غرب به این آفت مبتلا شده و آثار آن كم و بیش در دنیاى شرق سرایت كرده است.
یكی از كلیدهایی كه می تواند آرامش را به روی زندگی باز كند ، عفو ، گذشت ، رحمت و مودت می باشد.
به طوری كه پیامبر اكرم صلی الله علیه وآله نسبت به همسران خود موعظه ای دارند و می فرمایند : آیا شما را به بهترین اخلاق راهنمایی نكنم كه در این دنیا و در دنیای آخرت در آرامش باشید، كسی كه از تو قهر كند با او آشتی كن و كسی كه تو را از نیكیهای خود محروم كرده تو او را از مهربانیت محروم نكن و كسی كه به تو ستمی كرده او را عفو كن.
خانواده از دیدگاه قرآن ، از جایگاه محوری و كلیدی برخوردار است و هسته مركزی شكلگیری جامعه را تشكیل میدهد: خانواده از منظر قرآن شریف ، خشت بنای اجتماع است ، جایگاه خانواده در ساختمان جامعه، همچون اتم در ساختان اجسام طبیعی است و اگر خانواده سالم و صالح و استوار باشند ، میتوان به داشتن جامعهای سالم، صالح و متعالی و استوار امیدوار بود. به عبارتی می توان گفت كه خانواده سالم و جامعه سالم ، یك ارتباط دوطرفه دارند .
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "خونه زندگی" كاری از گروه خانواده 29 مرداد ماه با حضور دكتر فرشاد شیبانی(روانشناس) در ساعت 10:20 به آموزش راه هایی برای آرام سازی ذهن می پردازد .