برای مهار سوش امیكرون در كشور نیازمند تسریع در فرآیند دز سوم واكسن هستیم.

رئیس كمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری كرونا گفت: در شرایط حاضر برای مهار امیكرون نیازمند تسریع در روند تزریق دز سوم واكسن هستیم از مردم عزیز ایران درخواست می كنیم برای حفظ سلامت عمومی به این امر اهتمام ورزند.

1400/12/03
|
10:39

سید مجید میراحمدی در نود و هفتمین نشست كمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری كرونا كه با حضور نمایندگان دستگاهها در محل وزارت كشور برگزار شد؛ گفت: برای مهار سوش امیكرون در كشور نیازمند تسریع در فرآیند دز سوم واكسن هستیم.

وی اضافه كرد: براساس نظرات تخصصی وزارت بهداشت، برای عبور از پیك ششم بیماری كه سویه غالب آن امیكرون است؛ موثرترین گزینه، تزریق دز سوم واكسن است و برای همین باید به تزریق دز سوم در كشور اهتمام جدی داشته باشیم.

رئیس كمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری كرونا با تاكید بر اینكه هر گونه محدودیت بر اساس نظام هوشمند سازی اعمال خواهد شد؛ اظهار داشت: در هوشمند سازی محدودیت ها، تاكید بر مشخص بودن وضعیت بیماری فرد خدمات گیرنده است و برای همین ضرورت دارد همگان نسبت به تزریق به موقع واكسن و رعایت اصول بهداشتی حساسیت لازم را داشته باشند.

میراحمدی درخصوص ترددهای بین شهری در ایام نوروز گفت: این پیشنهاد به ستاد ملی مدیریت بیماری كرونا ارائه می شود كه شرط استفاده از هتل و اماكن تفریحی، تزریق دو دز واكسن و مشخص بودن شرایط سلامت باشد.

وی گفت: مسئولان نیروی انتظامی از طریق سامانه ها و همچنین فرآیندهای لازم بر این امر نظارت خواهند داشت.

وی به هم وطنانی كه به سفر در این ایام تمایل دارند توصیه كرد: در مدت باقی مانده به تزریق دو دز واكسن اقدام كنند و آنهایی كه دو دوز واكسن را تزریق كرده اند، هم برای ایمنی بیشتر دز سوم را تزریق كنند.

میراحمدی اضافه كرد: مطابق گزارش مسئولان وزارت بهداشت شرایط بیماری كرونا در كشور در مرحله پیك قرار دارد و در این راستا باید با رعایت 100 درصدی مقررات بهداشتی به صورت استفاده از ماسك و اجتناب از حضور در دورهمی هم تلاش كنیم هر چه سریعتر مدت شیوع بیماری در كشور كاهش یابد.

معاون وزیر كشور خواستار نظارت مستمر و فعال بر رستوران ها، تالارها و سینماها در كشور شد و گفت: باید مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری كرونا كه بر ظرفیت 30 درصدی در مكان های مسقف تاكید دارد به شكل موثری رعایت شود.

میراحمدی همچنین به موضوع سفر به عتبات عالیات در عراق هم اشاره كرد و گفت: مردم عزیز ایران برای سفر به عتبات عالیات حتما باید تزریق دو دز واكسن و داشتن تست پی سی آر منفی را داشته باشند.

وی یادآور شد: در صورتی كه هر دو كشور ایران و عراق در مرزهای كشور از افرادی كه دارای علائم بیماری هستند اقدام به تست گیری كنند؛ رایگان خواهد بود.

رئیس كمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری كرونا به چگونگی برگزاری آزمون تخصصی دكتری هم اشاره كرد و افزود: در نشست امروز این مساله به صورت جامع و كامل بررسی شد تا آزمون، در زمان مقرر با شرط رعایت اصول بهداشتی برگزار شود.

میراحمدی اظهار كرد: برای عبور از پیك ششم بیماری مسیری جز تقویت رعایت دستورالعمل های بهداشتی بهداشتی و تزریق دز سوم واكسن نداریم و برای همین باید با اطلاع رسانی مسئولانه و هدفمند، هم میزان رعایت پروتكل های بهداشتی و هم آمار تزریق دز سوم واكسن باید به نحو مطلوبی ارتقا یابد.

دسترسی سریع