یك متخصص تغذیه به تشریح چگونگی تغذیه صحیح و اصولی در كودكان مبتلا به كرونا پرداخت.
صمدپور گفت: در طول مدت درگیری كودك با ویروس، استفاده از هرگونه مواد غذایی فرآوری شده مثل چیپس، سوسیس، كالباس، پفك، كنسروها و حتی كیك و بیسكوئیت صنعتی توصیه نمیشود. در مقابل استفاده از غذاهای سبك مثل انواع سوپها و سبزیجات پخته و نوشیدن مداوم آبمیوههای طبیعی و مصرف پروتئینهایی مثل مرغ، بوقلمون، ماهی و حبوبات میتوانند در تسریع بهبودی كودك موثر باشند.
به گفته این متخصص تغذیه اگر كودكی نتواند آب دریافت كند یا تمایلی به مصرف آن نداشته باشد؛ ترجیحا آب میوه مثل مخلوطی از آب سیب، هویج و پرتقال یا مصرف دوغ برای تامین میزان كافی مایعات بدن كودك توصیه میشود.
او گفت: تعداد وعدههای غذایی كودك باید بیشتر باشد و از حجم هر وعده كم شود؛ برای كودك مبتلا به كرونا توصیه میشود 8 تا 10 وعده غذایی در روز استفاده شود و بهتر است غذا بهصورت نرم و پوره باشد