متخصص بیماریهای عفونی ضرورت واكسینه شدن علیه كرونا را مورد تاكید قرار داد و گفت: سلامت كودكان در مراكز واكسیناسیون پیش از تلقیح واكسن كرونا مورد بررسی قرار میگیرد و نگرانی وجود ندارد.
افشین منیری، با اشاره به اینكه عدم واكسیناسیون كودكان یكی از مهمترین علتهای افزایش بار بیماری در سویه اومیكرون است، اظهار كرد: واكسینه شدن بزرگسالان در برابر كووید 19 یكی از مهمترین دلایل كاهش آمار مبتلایان كرونایی است.
وی با بیان اینكه غالباً كودكان در سویه اومیكرون به این بیماری مبتلا شدهاند، یكی از مهمترین علتهای این موضوع را عدم واكسیناسیون كودكان و جهش جدید ویروس دانست و افزود: اومیكرون افرادی كه واكسینه نشدهاند و یا ایمنی آنان همانند كودكان ناكافی است بیشتر درگیر میكند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، درباره مناسبترین بازه زمانی واكسیناسیون بعد از ابتلاء به كرونا، تاكید كرد: چنانچه بعد از ابتلاء علامتهای بعد از بیماری وجود نداشته باشد بعد از دو هفته و اگر همچنان درگیر عوارض كرونایی هستید بهترین زمان واكسینه شدن هفته ششم به بعد است.
منیری گفت: اگر چنانچه كودكی در طول یك هفته اخیر سابقه تماس با فرد مبتلا به كرونا را داشته باشد باید با احتیاط بیشتر واكسینه شود.
این متخصص بیماریهای عفونی، ضرورت واكسینه شدن علیه كرونا را مورد تاكید قرار داد و افزود: وضعیت سلامت كودكان در مراكز واكسیناسیون پیش از تلقیح واكسن كرونا مورد بررسی قرار میگیرد و نگرانی در این خصوص وجود ندارد.
وی اضافه كرد: بهترین راه حل برای پیشگیری از عوارض بیماری كرونا، جلوگیری از ابتلاء به این ویروس است.
منیری، بر رعایت پروتكلهای بهداشتی، استفاده از ماسك، شستشوی منظم دستها و عدم حضور در اجتماعات تاكید كرد و ادامه داد: سعی كنید با گروههای پرخطر، سالمندان، كودكان و افرادی كه دچار نقص سیستم ایمنی هستند در تماس نزدیك نباشید، چرا كه این افراد حتی در صورت واكسینه شدن كامل نیز ممكن است در صورت ابتلاء به كرونا با عوارض جدی این بیماری مواجه شوند.
وی، عدم توجه به شایعات درباره واكسنها را ضروری دانست و خاطرنشان كرد: بدون شك كارآمدترین واكسن در برابر كرونا در دسترس تر بودن آن است چرا كه تمامی واكسنها از ایمنی زایی كافی برخوردارند و ضرورتی ندارد برای تهیه واكسنی خاص دچار چالش شویم.