یك متخصص تغذیه گفت: چربیهای حیوانی مانند كره، دنبه گوسفند و دیگر روغنهای حیوانی و روغن زیتون، به حفاظت از سیستم ایمنی بدن انسان كمك میكنند.
پروفسور مارگاریتا كارولوا، اضافه كردن چربیهای حیوانی به وعده غذای صبحگاهی به منظور حفظ محیط قلیایی در بدن را توصیه كرد كه باعث كاهش فعالیت ویروسها و باكتریها میشود.
یكی از عملكردهای اصلی چربیهای حیوانی در بدن تقویت دستگاه تنفسی است. دستگاه آلوئولی بافت ریه با سورفكتانت پوشانده شده كه بیش از 90 درصد آن را چربیهای اشباع شده، تشكیل میدهند. كیفیت سورفكتانت سبكی ریه ها، بی عیب و نقص بودن تبادل گاز و اكسیژن رسانی به بدن را تامین میكند. گوشته لیپیدی هر سلول، یعنی غشای سلولی آن كه شامل چربیهای اشباع نیز میشود؛ از ایمنی سلولی حمایت میكند كه از تكثیر و انتشار سریع ویروس جلوگیری میكند.
این متخصص گفت: چربیهای حیوانی منبع ویتامین A هستند كه تولید سلولهایی را تحریك میكنند كه باكتریها و ویروسهای مضر را از بین میبرند و همچنین دارای ویتامین E هستند كه دارای خواص آنتی اكسیدانی است.
سویه امیكرون ویروس كرونا یا B.1.1.529 در ماه نوامبر در بوتسوانا و آفریقای جنوبی شناسایی شد. به گفته كارشناسان، از جمله مبتلایان درمان شده از كرونا و افراد واكسینه شده ممكن است به آن مبتلا شوند.