رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران گفت: كیتهای اومیكرون به اندازه كافی در كشور تامین شده و دراختیار مراكز تشخیصی قرار داده شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، سید حسین صفوی اظهار داشت: بعد از شیوع كرونا ظرفیت تولید كیتهای تشخیصی در كشور وجود نداشت. در ابتدا كیتهای تشخیصی به صورت وارداتی تأمین شد و شركتهای دانش بنیان و شركتهایی كه در خصوص كیتهای آزمایشگاهی فعالیت داشتند شروع به تولید این كیتها كردند.
وی گفت: از آنجایی كه تست و رصد كرونا بسیار اهمیت داشت لذا تعداد زیادی تست كرونا در كشور صورت گرفت و كیتهای آزمایشگاهی برای تشخیص كرونا از طریق شركتهای داخل كشور تأمین شد و تعداد بسیاری از این كیتها به دانشگاههای علوم پزشكی كشور توزیع شد.
رئیس هیأت امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران در ادامه افزود: در خصوص كیتهای اومیكرون هم در حال حاضر شركتهای تولید كننده كیتهای آزمایشگاهی در حال تولید هستند و تعدادی از این كیتهای تولید شده در اختیار دانشگاههای كشور قرار میگیرد و مراكز تشخیصی و آزمایشگاهها میتوانند این تست را انجام بدهند.
وی همچنین گفت: ما روزانه در كشور بیش از 150 هزار تست انجام میدهیم و برای تشخیص كرونا، كیتهایی كه در كشور وجود دارد كفایت میكند و میتواند كرونا را تشخیص بدهد.
صفوی در پایان گفت: از جهت الگوهای اپیدمیولوژیك تشخیص نوع ویروس هم اهمیت دارد و كیتهای اومیكرون به اندازه كافی تأمین شده و در اختیار مراكز تشخیصی قرار داده شده است.