توزیع فرآورده‌های كنسروی در مدارس ممنوع

در بازگشایی مدارس به عنوان یكی از اماكن تجمعی، علاوه بر رعایت اصول بهداشتی، توجه به پیشگیری از تجمع، رعایت فاصله گذاری در ترددها، تهویه مناسب و بهداشت مواد غذایی ضروری است.

1400/07/12
|
14:41

از این رو وزارت بهداشت با صدور اطلاعیه‌هایی، توصیه‌هایی را در این زمینه ارائه كرده كه در توصیه امروز آمده است كه از دست به دست كردن موادغذایی و ساندویچ های خانگی و یا تهیه شده در مدرسه توسط دانش آموزان و یا فروشنده جدا خودداری شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا، اطلاعیه مذكور می‌افزاید:

ـ سرو غذای گرم برای معلمان، دانش آموزان و كاركنان در مدرسه و تردد افراد متفرقه به آبدارخانه مجاز نیست.

ـ از دست به دست كردن موادغذایی، ساندویچ های خانگی و یا تهیه شده در مدرسه توسط دانش آموزان و یا فروشنده جدا خودداری شود.

ـ استفاده از مایعات به دانش آموزان بیشتر توصیه شود.

ـ ترجیحا از آب های آشامیدنی كه قبل از مصرف بطری آن شسته شده است، استفاده شود؛ نوشیدن مایعات به اندازه كافی و فراوان كمك به دفع سموم و حفظ ایمنی مناسب بدن می كند.

ـ درصورت مصرف میوه، باید به طوركامل و براساس اصول بهداشتی شستشو و پوست آن گرفته و از خرید مواد غذایی فله‌ای و باز خودداری شود.

ـ از مصرف و یا توزیع هرگونه فراورده‌های كنسروی یا فرآوری شده مثل سوسیس، كالباس و غیره در مدارس ممانعت شود.

دسترسی سریع