رژیم غذایی بر خطر ابتلا به كووید 19 و شدت بیماری تاثیر دارد

نتایج این مطالعه، رابطه بین غذاهای گیاهی سالم را با خطر كمتر ابتلا به كووید 19 و عوارض شدید پس از عفونت نشان می دهد.

1400/06/22
|
10:20

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، اگرچه مشكلات متابولیكی مانند چاقی و دیابت نوع 2 با افزایش خطر ابتلاء به كووید 19 و همچنین افزایش خطر بروز عوارض جدی پس از عفونت مرتبط است، اما تأثیر رژیم غذایی بر این خطرات ناشناخته است.

در مطالعه اخیر محققان بیمارستان عمومی ماساچوست، افرادی كه از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌كردند، در هر دو مورد خطرات كمتری داشتند. به نظر می‌رسد تأثیرات مفید رژیم غذایی بر خطر ابتلاء به كووید 19 در افرادی كه در مناطق دارای محرومیت‌های اجتماعی و اقتصادی بالا زندگی می‌كنند بسیار مهم است.

«جوردی مرینو»، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «گزارش های قبلی نشان می‌دهد كه تغذیه نامناسب یك ویژگی مشترك در بین گروه‌هایی است كه تحت تأثیر پاندمی بوده اند.»

در این مطالعه، داده‌های مربوط به 592,571 شركت كننده براساس تكمیل یك نظرسنجی انجام شد. پرسشنامه درباره عادات رژیم غذایی این افراد قبل از پاندمی بود. كیفیت رژیم غذایی با استفاده از نمره رژیم غذایی گیاهی ارزیابی شد.

در طول مدت پیگیری این افراد، 31,831 شركت كننده مبتلا به كووید 19 شدند. بررسی ارزیابی‌ها نشان داد افرادی كه بیشترین مصرف میوه و سبزیجات را در رژیم غذایی شأن داشتند 9 درصد كمتر با ابتلاء به كووید 19 و 41 درصد كمتر با خطر ابتلاء به نوع شدید كووید 19 روبرو بودند.

محققان تاكید می‌كنند این نتایج به معنای نادیده گرفتن اهمیت واكسیناسیون و استفاده از ماسك نیست بلكه نشان می‌دهد كه افراد می‌توانند با توجه به رژیم غذایی شأن تا حدودی خطر ابتلاء به كووید 19 را كاهش دهند.

دسترسی سریع