كاهش ریسك كووید 19 در زنان با مصرف انواع مكمل ها و پروبیوتیك ها

استفاده از مولتی ویتامین ها، مكمل های اُمگا 3 و پروبیوتیك ها برای زنان دارای فواید نسبی در كاهش خطر ابتلا به كووید 19 است.

1400/06/15
|
12:50

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیكال نیوز، مطالعه جدید محققان كالج كینگ لندن نشان داده است كه مصرف مولتی ویتامین‌ها، مكمل‌های اُمگا 3 و پروبیوتیك ها برای زنان در كاهش خطر ابتلاء به كووید 19 مؤثر است.

محققان براساس یك نظرسنجی آنلاین از 372,720 شركت كننده بریتانیایی دریافتند زنانی كه پروبیوتیك، اسید چرب امگا 3، مولتی ویتامین یا ویتامین D مصرف می‌كردند به ترتیب 14، 12، 13 و 9 درصد كمتر با احتمال ابتلاء به كووید 19 مواجه هستند.

با این حال، هیچ تأثیری برای افرادی كه از مكمل‌های ویتامین C، روی (زینك) یا سیر استفاده می‌كردند مشاهده نشد.

همچنین در دسته بندی بر اساس جنسیت، سن و شاخص توده بدنی، این رابطه در زنان در تمام سنین و گروه‌های شاخص توده بدنی مشاهده شد، اما در مردان مشاهده نشد. همین الگوی مشابه در هر دو گروه در ایالات متحده و سوئد هم مشاهده شد.

یافته‌های مطالعه با این نتیجه گیری همراه است كه در زنان، ارتباط نسبی اما قابل توجهی بین استفاده از مكمل‌های مانند پروبیوتیك ها، اسیدهای چرب امگا 3، مكمل‌های مولتی ویتامین یا ویتامین D با كاهش خطر ابتلاء به كووید 19 وجود دارد.

با این حال محققان بر ضرورت انجام آزمایشات بیشتر در این زمینه تاكید دارند.

دسترسی سریع