وزیر بهداشت با بیان اینكه پاسداران ششمین واكسن كرونای كشور با عنوان نورا را تولید كردند كه بزودی در سبد واكسیناسیون قرار خواهد گرفت، گفت: ما در واكسیناسیون از كشورهای پیشرفته دنیا جلو افتادیم.
بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت در همایش نكوداشت مشاركتهای اجتماعی در حوزه سلامت با عنوان یاران سلامت با تبریك روز تولد امام حسین(ع) و روز پاسدار، اظهار داشت: پاسداران ششمین واكسن كرونای كشور با عنوان نورا را تولید كردند كه به زودی در سبد واكسیناسیون قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینكه ایران دارای هویت بسیار پرافتخاری است و یكی از كارهای خوب هویتساز ما خیران هستند، گفت: هر كاری كه مردمی باشد ماندنی است و قدرت فقط به داشتن پول و امكانات نبوده بلكه قدرت واقعی مردم و كشوری است كه مردم خود را در صحنه ببیند.
عین اللهی با اشاره به موفقیتهای ایران در اجرای واكسیناسیون كرونا، خاطرنشان كرد: ما در واكسیناسیون از كشورهای پیشرفته دنیا جلو افتادیم؛ به طوری كه اكنون در تهران 94 درصد یك دز واكسن را دریافت كردهاند؛ این در حالی است كه در آمریكا میزان تزریق واكسن 60 درصد بوده است و این نشانه قدرت واقعی مردم ماست.
وزیر بهداشت با اشاره به روند سیر بیماری كرونا در كشور ،ابراز داشت: یادمان نرفته است كه ما روزانه 50 هزار مراجعه كننده به مراكز درمانی، 15 هزار بیمار بستری، 8 هزار بیمار در بخش آی سی یو و مرگ و میر حدود 700 نفر را داشتیم، در حالی كه در فرایند واكسیناسیون قدرت و نقش مردم بسیار تأثیر گذار بود.
وی با تاكید بر اینكه نباید بیماری به خاطر نداشتن قدرت مالی برای درمان روی زمین بماند، گفت: انتظار ما از جامعه پزشكی این است كه در كارهای خیر پیشقدم باشند.
عین اللهی با اشاره به ضرورت شفافسازی در خدمات خیرخواهانه در حوزه سلامت، یادآور شد: اگر مردم در این حوزه اعتماد كنند، مشاركت خواهند داشت؛ ضمن اینكه ساماندهی و ضرورت مؤثر و هدفمند ماندن كارهای خیر، بسیار مهم است.
وزیر بهداشت با تاكید با فرهنگ سازی و تشویق مردم در حوزه كارهای خیر، اظهار داشت: باید كارهای خیر را به صورت پروژهای درآورد و گزارش آن را به صورت مرتب به مردم ارائه دهیم.
وی با بیان اینكه امروز در انجام كارهای خیر باید اولویت اول مناطق محروم باشد، تصریح كرد: نباید فقط فكرمان درمانمحور باشد بلكه پیشگیری از درمان مهمتر است؛ به طوری كه اگر واكسن 8 دلاری تزریق میكنیم بهتر از هزینه 30 تا 40 میلیون تومانی درمان است كه هزینه میشود.
عین اللهی با اشاره به نقش برجسته خیرین در حوزه سلامت افزود: پروژه ساخت 6 هزار خانه بهداشت در برنامه قرار دارد كه خیرین میتوانند در آن مشاركت داشته و هر یك از این پروژهها به نام یك خیر ایجاد شود