سرطان پستان از جمله شایع ترین انواع سرطان ها در زنان بوده و امروزه درمان آن امكانپذیر است.
با وجود درمان پذیر بودن سرطان پستان اما این بیماری اغلب در مرحله پیشرفته شناسایی می شود كه در این مرحله درمان آن سخت می شود. بنابراین، این نكته مهم است كه زنان از علائم این سرطان آگاه باشند و بتوانند به موقع آن را تشخیص دهند.
برخی انواع مواد غذایی، حاوی آنتی اكسیدان هایی هستند كه مصرف آنها مانع از رشد سلولهای سرطانی در بدن می شود.
سایت pledgetimes در این مقاله به برخی از این مواد غذایی مفید اشاره كرده است:
سبزیجات دارای برگهای سبز
مصرف سبزیجات دارای برگهای سبز برای سلامتی مفید است زیرا این نوع از خوراكی ها حاوی میزان قابل توجهی از ویتامین، مواد معدنی و فیبر هستند. همچنین این سبزیجات سبزرنگ حاوی تركیب خاصی موسوم به سولفورافان هستند كه خاصیت ضد سرطانی دارد. این عوامل مانع از رشد تومور در بدن می شود و خطر ابتلا به سرطان را كاهش می دهد.
چای سبز
مهمترین تركیب موجود در چای سبز تیامین است كه به حفظ روحیه و آرام شدن كمك می كند. علاوه بر این، آنتی اكسیدان موجود در چای سبز خطر ابتلا به سرطان را در بدن كاهش می دهد. در عین حال تركیب موجود در چای سبز موسوم به EGCG در رفع سرطان پستان شناخته شده است.
سیر و پیاز
پیاز و سیر هر دو آنتی اكسیدان قوی دارند و هر دو دارای خاصیت ضد سرطانی هستند. همچنین سیر و پیاز از جمله خوراكی های سالم به حساب می آیند زیرا دارای خواص ضد باكتری، ضد قارچ و ضد التهاب هستند و مصرف آنها می تواند بدن را در برابر صدها بیماری حفظ كند.
قارچ
مصرف قارچ برای زنان بویژه برای پیشگیری از سرطان پستان بسیار مفید است. همچنین این خوراكی رشد تومورهای سرطانی را متوقف می كند. قارچ حاوی عنصر خاصی است كه آنزیم های استروژن سنتاز را مهار می كند. این آنزیم ها در كمك به رشد تومور نقش دارند.
گردو
مصرف گردو نیز برای سلامت زنان مفید است. از یك سو، گردو به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا 3 خطر بیماری های قلبی را كاهش می دهد و از طرف دیگر در كاهش خطر سرطان نیز موثر است. علاوه بر این، مصرف گردو باعث كاهش كلسترول می شود. این ماده حاوی یك عنصر خاص به نام سیتوسترول است كه از رشد سرطان و تومور جلوگیری می كند.