لزوم پرهیز از صحبت كردن در اماكن عمومی برای مقابله با كرونا

صحبت كردن به ویژه در فضای بسته احتمال انتقال ویروس كرونا را افزایش می‌دهد از این رو پزشكان به مردم توصیه می‌كنند در اماكن عمومی همچون مترو، بازار و اماكن سربسته از صحبت كردن به خصوص با صدای بلند و از نزدیك با یكدیگر خودداری كنند.

1399/12/19
|
08:23

ایرج خسرونیا فوق متخصص داخلی بر این موضوع تاكید كرد و افزود: اینكه گفته می شود ویروس تنها از طریق هوا منتقل می شود، صحیح است و مردم از نزدیك شدن به یكدیگر و رخ به رخ شدن باید خودداری كنند، ضمن اینكه مردم نباید از بهداشت فردی از جمله استفاده از ماسك، شست و شوی روزانه دست ها، دهان و بینی و همچنین استفاده از الكل و تماس با سطوح و وسایل آلوده غافل شوند.

مردم از استفاده بیش از حد از ویتامین‌ها خودداری كنند

این فوق تخصص گوارش و كبد در خصوص تغذیه مناسب برای جلوگیری از ابتلا به بیماری كرونا به مردم توصیه كرد، مصرف ویتامین C و D و میوه جات و سبزیجات تازه و همچنین لبنیات و مصرف آب را به اندازه كافی در برنامه روزانه غذایی خود داشته باشند.

خسرونیا گفت: البته تمام مطالبی كه در خصوص برخی داروها و خوراكی ها عنوان می شود بر پایه حدس و گمان و البته مطالعاتی است كه هنوز به اثبات نهایی نرسیده است.

وی اظهار كرد: مردم باید بدانند كه مصرف بیش از حد ویتامین های D و C مسمومیت به دنبال خواهد داشت، به طوری كه استفاده بیش از حد ویتامین D سنگ كلیه، سنگ صفرا، اختلالات عصبی، دردهای استخوانی و عضلاتی بدنبال خواهد داشت.

دولت برای خاطیان پروتكل‌های بهداشتی مجازات تعریف كند

خسرونیا در بخش دیگری از دولت خواست كه مجازات هایی را برای خاطیان و افرادی كه در اماكن عمومی پروتكل های بهداشتی را از جمله استفاده از ماسك را رعایت نمی كنند در نظر گرفته و برای تعطیلات عید نیز همچون سال گذشته رفت وآمد به سایر استان های به خصوص مناطق قرمز را ممنوع اعلام كند.

وی به برخی افراد كه در مواجهه با شرایط فعلی كرونایی سهل انگارانه برخورد می كنند و حتی در اماكن عمومی از ماسك استفاده نمی كنند، توصیه كرد اگر می خواهند بدانند وضعیت به چه شكلی است به بیمارستان های درگیر این ویروس سری بزنند و تعداد مرگ و میرهای واقعی را آنجا مشاهده كنند.

خسرونیا، برخی صحبت های مردمی مبنی بر اینكه خبری نیست و از اطرافیان ما كسی به دلیل بیماری كرونا فوت نكرده است را یك تصور كاملا واهی و اشتباه دانست.

به گزارش ایرنا، ویروس كرونا عامل بیماری كووید 19 از اواخر سال 2019 در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت كوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری كه سازمان بهداشت جهانی در اسفند 98 (فوریه 2020) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید كرد.

از زمان شیوع كرونا در كشور (اسفند سال 98) تاكنون یك میلیون و 607 هزار و 81 نفر در كشور به طور قطعی به این ویروس مبتلا شده و 59 هزار و 830 نفر از هموطنان جان خود را از بر آن از دست داده اند.

دسترسی سریع