به زندگی سلام كن شنبه تا پنجشنبه از ساعت 06:30 به مدت 90 دقیقه

رادیو سلامت

به زندگي سلام كن

پای مرغ، معجزه مفاصل نیست!

دكتر سعید هادی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با رادیو سلامت گفت: پای مرغ منبع غنی از كلاژن و ژلاتین طبیعی است كه می‌تواند در تقویت مفاصل مؤثر باشد اما تكیه صرف به آن برای ترمیم غضروف‌ها یك اشتباه تغذیه‌ای است و بدن نیازمند یك رژیم متعادل و كامل برای این فرآیند است.

1404/09/16
|
11:51

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، دكتر سعید هادی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در تازه‌ترین برنامه «به زندگی سلام كن» از رادیو سلامت با تشریح عملكرد كلاژن در بدن گفت: پای مرغ سرشار از كلاژن است، همان پروتئینی كه باعث استحكام و انعطاف در پوست، استخوان، تاندون و به خصوص غضروف‌ها می‌شود. وقتی پای مرغ به خوبی پخته می‌شود، ژلاتین آن آزاد شده و به تقویت غضروف‌ها، كاهش درد مفاصل و كمك به ترمیم بافت‌های تخریب شده كمك می‌كند.


این متخصص تغذیه برای این كه حداكثر فایده از مصرف پای مرغ حاصل شود، بر چند شرط كلیدی تأكید كرد: پای مرغ باید خوب پخته یا آبپز شود تا ژلاتین آن به طور كامل آزاد شود. باید بدون چربی و نمك زیاد مصرف شود. مصرف همزمان پای مرغ با مواد حاوی ویتامین C مانند هویج یا لیمو به دلیل نقش ویتامین C در ساخت كلاژن، جذب آن را بهبود می‌بخشد.


دكتر هادی در ادامه با اشاره به این كه غضروف‌سازی نیازمند رژیم كامل است، یادآور شد: پای مرغ به دلیل داشتن كلاژن و ژلاتین می‌تواند كمی كمك‌كننده باشد اما به تنهایی برای ساخت و ترمیم غضروف كافی نیست.


وی تصریح كرد: فرآیند غضروف‌سازی نیازمند یك طیف كامل از مواد مغذی دیگر است؛ ویتامین C موجود در مركبات و فلفل دلمه‌ای؛ پروتئین‌های سالم موجود در گوشت، تخم‌مرغ و حبوبات؛ روی و منیزیم موجود در مغزها و انواع سبزیجات.


دكتر هادی در پایان توصیه كرد: برای داشتن استخوان‌ها و غضروف‌های سالم، باید در كنار مصرف مواد مفیدی چون پای مرغ، یك تغذیه متعادل و كامل را دنبال كنیم و صرفاً به یك ماده غذایی تكیه نكنیم.




دسترسی سریع
به زندگی سلام كن