گردو مقوی مغز، معده و كبد، خشكاننده رطوبات اضافی بدن، درمان دلپچیه، ضد سرطان سینه و مقوی حواس و حافظه است.
علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی درباره خواص گردو اظهار داشت: گردو گرم و خشك است و مصرف آن در فصول سرد سال بسیار مفید است؛ چراكه باعث ایجاد حرارت و گرمای مناسب در بدن میشود. حاوی ویتامینهای E، B6، B9، آهن، روی، فسفر، منگنز، پروتئین، اسیدها چرب، امگا3 و آنتی اكسیدان است و استفاده از روغن آن برای تقویت پوست و مو بسیار مفید است.
یارقلی با اشاره به خواص این مغز، یادآور شد: مقوی مغز، معده و كبد، خشكاننده رطوبات اضافی بدن، درمان دلپچیه، ضد سرطان سینه و مقوی حواس و حافظه است.
این متخصص طب سنتی اضافه كرد: بهترین نوع گردو، پوست نازك، پرگوشت و تازه آن است كه در لحظه مصرف پوست گرفته شود؛ چراكه مغز گردو در مجاورت هوا روغن ناسالم تولید كرده و به ویژه برای مبتلایان به چربی خون و صاحبان مزاج گرم و خشك مناسب نیست.
وی متذكر شد: خوردن زیاده از حد گردو به خصوص در افراد گرم مزاج در فصول گرم سال و در مناطق گرمسیری میتواند باعث بروز جوش، زخمهای دهانی، ورم لوزه و التهاب شود.
یارقلی ابراز كرد: بنابراین توصیه میشود جانب اعتدال را در مصرف رعایت كرده و از مصلحات آن مانند انار ترش، رب انار و سكنجبین غافل نشویم.