از ساعت به مدت

رادیو سلامت

نيم نگاه

اما و اگرهای برگزاری كنكور در كرونا

كسی كه به كرونا مبتلا باشد در صورتی كه علائم داشته یا نداشته باشد باید در فضای جداگانه حضور پیدا كند چون آلودگی برای دیگر افراد در یك فضا ایجاد می‌شود.

1399/05/25
|
08:37

دكتر علی پاشا میثمی، رییس انجمن پزشكی اجتماعی در مورد اما و اگرهای برگزاری كنكور با توجه به كرونا به برنامه نیم نگاه گفت:
گروه سنی شركت كننده در این آزمون افراد ناقل بی علامت هستند. این افراد به دلیل اینكه مدت زمان طولانی در كنار یكدیگر قرار دارند شانس شیوع بیماری را افزایش می دهند.
استفاده از نكات بهداشتی می تواند این احتمال را كم كند ولی به صفر نخواهد رسید.
استفاده طولانی مدت ماسك توسط داوطلبان ممكن است قابل تحمل نباشد، تراكمی كه در ورودی و خروجی ها وجود دارد و ترافیكی كه به همراه خواهد داشت ابتلا به كرونا را در خانواده ها بالا می برد. نكته مهم بعدی در مورد مكان برگزاری آزمون است. ما در مورد ساختار هوادهی و میزان انتقال مكان ها در كشور خود مطالعات دقیقی نداریم..
همچنین دكتر سوری، اپیدمیولوژیست در مورد موضوع مطرح شده گفت:
ما برای اینكه در اپیدمی كرونا مقابله مناسبی داشته باشیم 5 سناریو را تعریف كرده ایم.
بدترین سناریو رها سازی جامعه به حال خود است كه در این صورت ما حدود دو و نیم میلیون نفر مرگ خواهیم داشت. سناریو پنجم آنست كه روش های سختگیرانه در مدت زمان كوتاه داشته باشیم تا اپیدمی كنترل شود و بار تحمیلی به جامعه كاهش یابد.
این فاصله گذاری برای همه تجمعات مدنظر است. میهمانی، كنكور و هر گونه تجمع مدنظر ما می باشد. واقعیت این است كه كنترل اپیدمی فقط محدود به حوزه امتحانی نیست. بلكه تجمعی كه در كنكور حاصل می شود و ما نظارت كافی بر حسن اجرای تمهیدات نداریم را باید در نظر گرفت. باید تصمیم قطعی برای كشور گرفته شود. وضعیت كشور ما بسیار وخیم است و برگزاری كنكور در انتشار بیماری نقش زیادی دارد.

دسترسی سریع
نیم نگاه