نشانه های اعتیاد به شیشه به صورت تغییرات شیمیایی در فعالیت های مغز منجر به بروز اختلالات روانی و رفتارهای ناخوشایندی در فرد معتاد می شود.
ماده ی مخدر شیشه یكی از مواد محرك روان است و برخلاف داروهای مخدر كه باعث احساس آرامش و رخوت كوتاه مدت می شود و اساس گرایش به آن نیز همین است، موجب افزایش انرژی، تحرك و حس لذت كاذب می شود. به همین دلیل در مواقعی كه فرد نیاز به تمركز ذهنی بیشتر، انجام كارهای ظریف، افزایش احساس لذت، افزایش سطح هوشیاری و یا توان بدنی دارد ممكن است به مصرف شیشه روی آورد و همین احساس انرژی كاذب و یا افزایش هوشیاری و لذت، فرد را تشویق می كند كه به مصرف شیشه ادامه دهد.
باید گفت استفاده مكرر از شیشه موجب بروز تغییراتی در فعالیت های شیمیایی مغز می شود و بسته به اینكه فرد مصرف كننده به چه میزان مستعد بروز اختلال روانی باشد آثار گوناگونی را در او ایجاد می كند؛ به این معنا كه اگر فرد زمینه اختلال روانی داشته باشد حتی با یك بار مصرف شیشه دچار حالات روان پریشی خواهد شد علاوه بر آن تعدد دفعات مصرف و بالا رفتن مقدار مصرف نیز امكان بروز واكنش های ناخواسته و شدید روانی را افزایش می دهد.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت برنامه "تا رهایی" كاری از گروه اجتماعی به تهیه كنندگی پیمان پناهی و با اجرای دكتر علی سلجوقیان با حضور دكتر فرهودیان(روانپزشك) 25 مرداد ماه در ساعت 12:05به موضوع علائم و عوارض مصرف شیشه می پردازد.