محققان برای حفظ سلامت قلب، توصیه هایی برای محدود كردن مصرف چربی های اشباع شده دارند.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، «سیسیلی وبر»، محقق ارشد از دانشگاه مینهسوتا آمریكا، میگوید: «مارگارینها گزینه بهتری نسبت به كره برای سلامت قلب هستند و مارگارینهای فشرده بهترین گزینهها هستند.»
وی در ادامه افزود: «ما همچنین دریافتیم كه محصولات تركیبی مارگارین و كره حاوی چربی اشباع كمتر و چربی غیراشباع بیشتری نسبت به كره معمولی هستند.»
برای این مطالعه تیم تحقیق محتوای اسیدهای چرب 83 مارگارین و مخلوط كره و مارگارین را بررسی كردند و آنها را با كره مقایسه كردند.
محققان دریافتند كه محصولات مخلوط مارگارین و كره در مقایسه با كره، چربی اشباع و كلسترول كمتری داشتند. این محصولات همچنین فاقد چربی ترانس ساخته دست بشر بودند.
در حالی كه مارگارینها گزینه بهتری نسبت به كره برای سلامت قلب هستند، اما همچنان باید به مقدار كم مصرف شوند، زیرا حاوی مقداری چربی اشباع شده با چگالی انرژی بالایی در هر وعده غذایی هستند.
محققان بهترین و سالمترین جایگزین كره و مارگارین را روغنهای گیاهی میدانند.
به گفته محققان، چربیهای اشباع خطر التهاب و بیماریهای قلبی عروقی و سایر بیماریهای مزمن را افزایش میدهند.
محققان پیشنهاد میكنند: سعی كنید از روغنهایی كه در دمای اتاق مایع هستند، مانند روغن زیتون فرابكر، كانولا، آووكادو، گردو، كنجد یا روغنهای آفتابگردان در اسپریها، سسها و پخت و پز استفاده كنید.