مصرف انواع آش در وعده غذایی شام در فصل تابستان مفید است.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، غذاهای مفید در تابستان و انواع خوراكی مناسب فصل تابستان آنقدر دلپذیر هستند كه در سایر فصلها نیز نمیتوان سراغشان نرفت. هر چند میوهها و سبزیجات این فصل به ما نشان میدهد غذاهای مفید در تابستان چیست و بهتر است در تابستان چه غذاهایی بخوریم، اما وعدههای اصلی را نیز نباید از یاد برد.
هنگامی كه صحبت از خوراكی مناسب فصل تابستان میشود، باید به صبحانه مناسب تابستان، نهار و شام سبك تابستانی، و البته غذاهای مناسب تابستان برای كودكان نیز توجه كرد.
شام سبك تابستانی
به انتهای روز و زمان شام میرسیم. با كمی جستجو به راحتی میتوانیم لیست بلندی از غذاهای سنتی تابستانی و غذای نونی تابستانه ایرانی مانند نان و كاهو سنكجبین پیدا كنیم. از میان این گزینهها، تعدادی آش مناسب فصل تابستان را توصیه میكنیم؛ برای مثال آشهای تهیه شده با آلو بخارا، انار، آب انار، رب انار و همچنین آشهای خنك مانند آش سماق، آش دوغ، آش گشنیز، آش گوجه، آش جو و غیره. انواع آش مناسب فصل تابستان هم ارزش غذایی مناسبی دارند، و هم به عنوان یك شام سبك تابستانی به شما احساس سنگین و گرما نمیدهند.