باید از آب و دوغهای بدون گاز استفاده شود.
علی دل پیشه، در نشست كارگاه آموزشی بهبود تغذیه كاركنان با بیان اینكه الگوی بیماریها مدت زمان زیادی است كه هم در جهان و هم در ایران تغییر كرده و از بیماریهای عفونی به غیر واگیر بدل شده است، گفت: یكی از راههای كنترل شیوع بیماریهای غیر واگیر بررسی دورهای سلامت و تأمین محیط كار سالم در بخشهای اداری است كه موجب افزایش بهره وری كارمندان هم خواهد شد.
دل پیشه با اشاره به اینكه بیش از سه میلیون نفر به صورت رسمی و غیر رسمی در مجموعه دولت حضور دارند، اظهار كرد: در همین راستا و بر اساس مصوبات، تمام دستگاههای اجرایی موظف هستند نسبت به تدوین و اجرای برنامه عملیاتی بهبود وضعیت سلامت كاركنان در راستای بسته پایه خدمات كاركنان دولت كه توسط وزارت بهداشت تهیه شده است اقدام كنند و هر 6 ماه یك بار گزارش عملكرد خود را به دبیرخانه ارسال كنند.
وی با بیان اینكه همه دستگاههای اجرایی موظف هستند از توزیع نوشابههای گازدار در غذا خوری ها خودداری كنند، بیان كرد: متأسفانه به رغم توصیهها در بسیاری از دستگاهها هنوز نوشابه گازدار در وعدههای غذایی كه به كارمندان ارائه میشود، توزیع میشود در حالی كه باید از آب و دوغهای بدون گاز استفاده شود.
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت ادامه داد: همچنین همه دستگاهها موظف هستند در تهیه مواد غذایی عرضه شده در واحدهای غذاخوری خود فقط از روغنهای دارای نشان استاندارد و با اسید چرب ترانس پایینتر از 10 درصد و همچنین از نمكهای یددار تصفیه شده استفاده كنند.
دل پیشه در پایان اضافه كرد: امیدواریم بتوانیم با اجرای این مصوبات، سلامت كاركنان دولت را كه قطعاً در صورت سلامت، امكان ارائه خدمات بهتری را به مردم دارند، تأمین كنیم.