سهم تماس های كرونایی با اورژانس
پیرحسین كولیوند، اظهار كرد: با همت بسیج و وزارت بهداشت طرح بیماریابی، جداسازی و آموزش در قالب محله ور در حال انجام است، ما به دنبال این هستیم كه هر خانه را تبدیل به یك پایگاه سلامت كنیم.
وی افزود: با همتی كه گروههای مختلف آموزش دیده در این كار انجام داده شناسایی خوبی انجام شده است، تا به الان 2500 تیم در این طرح آغاز به كار كرده اند.
كولیوند بیان كرد: هر تیم 15 نفره است و سرپرستی هر تیم را یك پزشك به عهده دارد و 4 نفر از متخصصان بیماریهای واگیر و 10 نفر هم از پرسنل اورژانس و پرستاران به همراه تیمها هستند، در این تیمها هر نفر موظف است كه 50 نفر را تحت پوشش قرار بدهد.
رئیس قرارگاه پشتیبانی طرح آموزش، بیماریابی و جداسازی مدیریت كرونا (طرح شهید قاسم سلیمانی) گفت: هر فرد مجهز به تب سنج و رپید تست است كه اگر جواب مثبت باشد اگر در منزلشان امكان جداسازی وجود داشته باشد به آنها آموزشهای لازم داده میشود و اگر این امكان وجود نداشته باشد به هتلها، مسافرخانه و محلهایی كه كرامت مردم حفظ شود انتقال داده میشود.
وی ادامه داد: گروه بعدی مورد هدف ما افرادی هستند كه با بیماران كرونا در ارتباط بودند كه باید شرایط آنها هم بررسی شوند، گروه سوم افرادی هست كه به بیماری مبتلا بودند و اكنون از بیمارستانها مرخص شده اند اما هنوز كامل درمان نشده اند.
كولیوند خاطرنشان كرد: تمام هزینه اسكان و تغذیه در مراكز مراقب سلامت در طرح شهید سلیمانی رایگان است و شهروندان برای بودن در این مراكز نیازی نیست هزینهای پرداخت كنند.
رئیس اورژانس كشور در پایان گفت: حدود 60 درصد تماسها با اورژانس مربوط به بیماران كرونایی است و در تهران پرسنل ما میتوانند كمتر از 4 دقیقه به بیمار برسند.