افطاری را «سبك» میل كنید/ مصرف غذاهای «چرب و شیرین» ممنوع!

افطاری سبك و خوب نیازهای فرد را در وعده افطار تأمین می كند و دوساعت بعد نیز می تواند زمان مناسبی برای صرف شام باشد.

1396/03/27
|
14:26

دكتر منصور رضایی، متخصص تغذیه در گفتگو با برنامه «یك نكته یك متخصص» شبكه رادیویی سلامت افزود: افرادی كه به مدت 17 تا 18 ساعت روزه می گیرند بعد از وعده سحری دچار گرسنگی می شوند، افت قند پیدا می كنند و همین افت قند و حالت عطش فراوان تمایل آن ها را به مصرف غذاها به ویژه غذاهای چرب و شیرین بیش تر می كند.
رضایی در ادامه تاكید كرد: مصرف این غذاها در وعده افطار آن هم برای معده ای كه مدت ها خالی بوده است، ناگوار است و مشكلات گوارشی را دوچندان می كند.
وی تصریح كرد: به هرحال، با توجه به این كه بعد از وعده افطار، وعده شام هم داریم توصیه ما این است كه تا حد امكان در وعده افطار از غذاهای سبك استفاده و از مصرف غذاهای سنگین جداً خودداری شود؛ زیرا افطاری سنگین معمولاً مانع مصرف شام و حتی سحری می شود.
این متخصص تغذیه در پایان اظهارداشت: بهترین حالت برای مصرف افطاری همان افطاری سبك همراه با یك چای شیرین و تركیب چای با عسل است؛ افطاری سبك و خوب نیازهای فرد را در وعده افطار تأمین می كند و دوساعت بعد نیز می تواند زمان مناسبی برای صرف شام باشد.

دسترسی سریع