چرا معده ام «ترش» می كند؟/ «كم خوری»، علاجِ ترش كردن معده

در ماه مبارك رمضان، میزان مصرف مایعات، چای، قهوه و غذاهای سرخ كردنی را در سحری كمتر كنیم.

1396/03/13
|
13:16

منصور رضایی، متخصص تغذیه در برنامه «یك نكته یك متخصص» شبكه رادیویی سلامت با اشاره به علل و راه های درمان ترش كردن معده در ماه مبارك رمضان گفت: همان طور كه می دانیم یكی از شایع ترین مشكل های تغذیه ای در ایام ماه مبارك رمضان بحث ترش كردن و برگشت غذا از معده است كه مشكلات متعددی را برای افراد ایجاد می كند و در دراز مدت می تواند برای سلامتی فرد بسیار مضر باشد.
وی ادامه داد: نكته حائز اهمیت در این رابطه این است كه عادات غلط غذایی افراد به ویژه در وعده سحر این مساله را تشدید می كند و توصیه ما این است كه اگر افراد می خواهند معده شان كمتر ترش كند به ویژه در ساعات اولیه روز بعد از مصرف سحری سعی كنند میزان مصرف چای و قهوه به عنوان موادی كه اسفنكترهای معده را شل می كند و كاهش می دهد و برگشت غذا را راحت تر می كند را كمتر كنند.
این متخصص تغذیه در پایان اظهارداشت: مصرف غذاهای سرخ شده و مصرف مایعات در وعده سحری حالت ترش كردن در افراد را افزایش می دهد. پس اگر می خواهیم معدمان كمتر ترش كند باید میزان مصرف مایعات، چای و قهوه و غذاهای سرخ كردنی را در سحری كمتر كنیم.

دسترسی سریع