تاثیر فوق العاده دارچین بر كاهش قند خون دیابتی ها

به گفته محققان، افراد مبتلا به دیابت می توانند با تغییرات ساده در رژیم غذایی، میزان قندخون شان را كنترل نمایند.

1398/09/18
|
11:52

محققان دریافتند دارچین می تواند به كاهش میزان قندخون در افراد مبتلا به دیابت كمك كند. در این شرایط، بدن قادر به تولید میزان كافی انسولین نیست به همین دلیل میزان قندخون افزایش می یابد. در صورت عدم درمان دیابت، قندخون بالا می تواند منجر به بیماری قلبی و سكته شود.
به گفته محققان، افزودن دارچین به رژیم غذایی موجب بهبود حساسیت انسولین و كاهش میزان ورود قند به جریان خون می شود.
مطالعات نشان می دهد دارچین با اختلال در آنزیم های مختلف هضم، میزان گلوكز (قند) ورودی به جریان خون را كاهش می دهد. این روند موجب كُندشدن روند تجزیه كربوهیدرات ها در دستگاه گوارش می شود. زمانی كه كربوهیدرات ها تجزیه می شوند، تبدیل به قند قابل هضم می شوند، سپس وارد جریان خون شده و میزان قندخون را افزایش می دهند.
دارچین از طریق كُندكردن روند تجزیه و جذب كربوهیدرات ها به كنترل میزان قندخون كمك می كند.
نتایج تحقیق اخیر نشان می دهد این عملكرد دارچین ناشی از وجود دو آنزیم است: α-amylase لوزالمعده ای و α-glucosidase روده ای. این دو آنزیم، فعالیت انسولین را تقلید كرده و موجب می شوند جذب گلوكز از طریق سلول ها كُند شود.
به گفته محققان، دارچین می تواند قندخون در حالت ناشتا را 10 تا 20 درصد كاهش دهد.
محققان توصیه می كنند مصرف روزانه یك گرم دارچین می تواند به افزایش حسایست انسولین و كنترل بهتر دیابت نوع2 كمك كند. همچنین می تواند موجب كاهش میزان كلسترول بد بدن در مدت 40 روز بعد از مصرف توسط افراد دیابتی میانسال شود.

دسترسی سریع