«دارچین» مجله تغذیهای هفتگی از گروه تغذیه و سلامت است كه از روزهای آغازین تولیدش خوب درخشیده است.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، این برنامه با تهیه كنندگی ملیحه صادق كاظمی و اجرای معصومه نوازنی با آیتمهای متفاوت، متنوع و هدفمند متناسب با ذائقه و نیاز مخاطبان طراحی شده است.آیتمهای چون:یادداشت های درب یخچال،یك وجب روغن!،نان،از سیر تا پیاز،بشقاب رنگی ،غذا و سبك زندگی به این برنامه 50 دقیقهای جذابیت زیادی بخشیده است.
كاظمی با اشاره به بخش نان در این برنامه میگوید: مهمترین بخش این برنامه نان نام دارد كه به آن از تولید تا فرآوری و مصرف پرداخته میشودو به دلیل اینكه نان قوت قالب ایرانیان است تلاش شده به نكات مهمی در این باره اشاره شود.
این تهیه كننده با اشاره به آیتمهای كوتاه و شنیدنی كه بیشتر برای خانوادهها خصوصا مادران كاربرد دارد میگوید: در بخش «سیر تا پیاز» نكات كاربردی درباره سفره غذایی، تهیه غذا، شستشو و نكات ریز خانهداری صحبت میكنیم و در بخش «یك وجب روغن» نیز باورهای درست و یا غلط در حوزه تغذیه را برمیشماریم. وی در ادامه میافزاید: در بحش «سوغاتی» به سوغاتیهای سالم شهرستانها اشاره میكنیم و البته از فرآیند تولید غذا و فست فودها و مضرات آن نیز غافل نیستیم. وی بخش «یادداشتهای در یخچال را كه به شكل روایی از زبان یك یخچال مطرح میشود را از بخشهای شنیدنی «دارچین» میداند و امیدوار است این برنامه در كنار تنوع و شادابیای كه دارد برای شنوندگان علاقهمند مفید خواهد بود.
**** معصومه نوازنی مجری برنامه «دارچین» كه از سال 74 با گزارشگری در سیمای بامدادی و برنامههای گروه ادب و هنر شبكه چهار كارش را آغاز كردهاست از مجریان با سابقه در رادیو است. وی با اشاره به اجرای برنامههای صبحگاهی «سیب سرخ خورشید» و «صبح و زندگی» و عصرگاهی «سایبان آرامش» میگویدك اجرای برنامههای سلامت محور را دوست دارم و حضور در این شبكه به دانش خودم نیز كمك كردهاست.
نوازنی تداوم حضور یك مجری در شبكه تخصصی را برگ برنده او میداند و میگوید: علاقهندی مجری و مطالعه تخصصی او در یك حوزه به او این توانایی را میدهد كه در مقام كارشناس برنامه هم اظهار نظر كند. من نیز پس از سیزده سال حضور در شبكه سلامت همراه و همگام كارشناسان هستم و علاوه بر بهره گرفتن از دانش آنها، آنچه آموختهام را نیز در اختیار مخاطبان قرار میدهم.