روغن سرخ كرده سمومی به نام اكسید تولید می كند كه ماهی حیات بخش را به ماده ای تبدیل می كند كه طعمش خوب ولی اثرش بسیار زیان بار است.
دكتر سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه در گفت و گو با برنامه «یك نكته یك متخصص» شبكه رادیویی سلامت درباره سرخ كردن مواد غذایی افزود: چرا دلتان می خواهد همه مواد غذایی را سرخ كنید ؟ مگر طعم طبیعی غذاها چه ایرادی دارد كه عالی ترین مواد غذایی سرشار از حیات را سرخ می كنید؟ مثلا یك ماهی را در نظر بگیرید كه چه تركیبات مفیدی را می تواند در اختیار بگذارد. پروتئین عالی، ید، سلنیم، منیزیم، مجموعه ای از مواد طبیعی و عالی اند كه در یك ماهی نهفته است.
وی ادامه داد: با مصرف یك یا دو وعده ماهی در هفته، 50 درصد حملات قلبی را از خود دور كنید. به ویژه مصرف ماهی های چرب كه حاوی امگا سه اند. این ماهی ها بسیار خدمتگزار رگ ها هستند؛ از حالت ارتجاعی رگ ها جلوگیری می كنند؛ هوش كودكان را افزایش می دهند.
این متخصص تغذیه در ادامه تصریح كرد: مصرف ماهی به صورت بخار یا آب پز یا تنوری، برای حفظ سلامت بسیار مفید است.
مظهری در پایان اظهارداشت: روغن سرخ كرده سمومی به نام اكسید تولید می كند كه جزو رادیكال های آزاد است و ماهی حیات بخش را تبدیل به ماده ای می كند كه طعمش خوب است، ولی اثرش بسیار زیان بار می شود .