یك متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برای كاهش نیاز مصرف نمك می توانید از سبزیجات معطر در غذاها استفاده كنید.
دكتر ضیاءالدین مظهری ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با برنامه «یك نكته یك متخصص» شبكه رادیویی سلامت با بیان مطلب فوق افزود: هرقدر كه ممكن است از مواد قندی تصفیه شده مثل شكر، قند و نوشابه های قند دار استفاده نكنید. نمك مصرفی خود را كاهش دهید.
وی در پایان اظهارداشت: برای كاهش نیاز مصرف نمك می توانید از سبزیجات معطر در غذاها استفاده كنید. با این كار از بروز افزایش فشارخون جلوگیری می كنید و حتی می توانید به تعدیل فشار خون خودتان هم كمك كنید.