فرمانده كل سپاه پاسداران گفت: اگر رژیم صهیونیستی به اقدام تنبیهی جمهوری اسلامی ایران واكنش نشان دهد، قطعاً پاسخ ما سختتر خواهد بود.
سرلشكر «حسین سلامی» فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتوگویی تلویزیونی در خصوص واكنش سخت جمهوری اسلامی ایران به جنایات رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: تصمیم گرفتیم كه یك معادله جدید بسازیم كه از این پس رژیم صهیونیستی در هر نقطهای به منافع، شخصیتها و شهروندان و داراییها ما حمله كند، ما از مبدأ جمهوری اسلامی ایران او را مورد تهاجم متقابل قرار خواهیم داد.
سرلشكر سلامی ادامه داد: عملیات «وعده صادق» نمونه برجسته و كاملاً واضحی از این معادله جدید است.
فرمانده كل سپاه تأكید كرد: رژیم صهیونیستی از رفتارهای گذشته خود دست بردارد و از این حركت عبرت بگیرد. اگر این رژیم هرگونه واكنشی نشان بدهد، مطمئناً واكنش ما بر اساس این تجربه جدیدی كه به دست آوردیم، قطعاً سختتر خواهد بود.
وی با تأكید بر اینكه عملیات «وعده صادق» با موفقیتی بیش از حد انتظار و تصور ما انجام شد، گفت: تا این لحظه اطلاعات ما روی تمام اصابتها كامل نیست، اما آن بخش از اصابتهایی كه گزارشهای دقیق، مستند و میدانی درباره آنها داریم، نشان دهنده آن است كه این عملیات با موفقیتی بیش از حد انتظار اتفاق افتاده است. مردم ساكن در سرزمینهای اشغالی، مقامات صهیونیست و ارتش تروریستی و اشغالگر رژیم صهیونیستی و آمریكا بهتر از ما تا این لحظه اثرات كوبنده این ضربات را تشخیص داده و متوجه آن شدهاند.
سرلشكر سلامی افزود: اصابتها خیلی دقیق بود و ما یك عملیات محدود و در حد و اندازه شرارتهایی كه رژیم صهیونیستی در به شهادت فرماندهان و پاسداران عزیزمان انجام داده بود، اجرا كردیم. این عملیات میتوانست عملیات گستردهای باشد، اما ما دامنه عملیات را محدود به آن بخش از تواناییهایی كردیم كه رژیم صهیونیستی برای حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران و شهادت فرماندهان از آن استفاده كرده بود.
فرمانده كل سپاه عنوان كرد: رژیم صهیونیستی دفاع عمیق و چندلایهای را با حمایت آمریكا از فضای هوایی عراق گرفته تا اردن و حتی بخشهایی از سوریه و همینطور فضای هوایی سرزمینهای اشغالی ایجاد كرده بود؛ یعنی هواپیماهای متنوعی از جمله اف 15، اف 16، اف 35 كه هواپیماهای فوقالعاده پیشرفتهای هستند و هواپیماهای «گلف استریم» و حتی سوخترسانها كه در فضای هوایی مداومت پرواز به پرندههای جنگی دشمن میدادند، همه اینها در فضا یك سطح به هم پیوسته و یكپارچه، یك دفاع هوایی متراكم و چندلایه را به عهده گرفته بودند.
وی ادامه داد: همچنین پیشرفتهترین سامانههای دفاع ضد هوایی و دفاع ضد موشكی در مقابل ما قرار داشت و عبور از این سیستم پیچیده، چندلایه و پیشرفته كار بسیار سختی بود؛ یعنی طراحی عملیاتی كه بتواند پرندههای بدون سرنشین، موشكهای كروز و موشكهای بالستیك را از این فضا عبور دهد و آنها را با دقتهای فوقالعاده بالا در اهداف نقطهای روی زمین بنشاند.
سرلشكر سلامی افزود: تواناییهای به هم پیوسته آمریكا و رژیم صهیونیستی در عرصه جنگ الكترونیك میتواند تأثیرات بسیار تعیینكنندهای روی ابزارهایی كه در میدان نبرد به كار گرفته میشوند به جای بگذارد؛ لذا عملیات ما مستلزم این بود كه نبوغی در طراحی تاكتیكی این مسئله ایجاد شود؛ یعنی طراحی مبتكرانه، هوشمندانه، نوآورانه و ناشناختهای علیه دشمن و استفاده از ابزارهایی كه قادر به خنثی كردن تسلط دشمن در حوزه جنگ الكترونیك باشد و یا بتواند به نحوی وارد عمل شود كه تاكتیكهایی را كه بخشی از سامانههای دشمن را ناكارآمد كند.
فرمانده كل سپاه اضافه كرد: ترتیب و توالی این عملیات به شكلی انجام شد كه الان قابل گفتن نیست؛ به صورتی كه دهها فروند پهپاد، كروز و موشكهای بالستیك در فواصل زمانی توانستند لایههای عمیق دفاع هواییِ به ظاهر اطمینانبخش رژیم صهیونیستی را درهم بشكنند، ائتلاف هوایی بین آمریكا، فرانسه و رژیم صهیونیستی را تحت تأثیر قرار دهند و آن را «كمكارآمد» كنند و بتوانند اهداف دقیق مورد نظر را در عمق سرزمینهای اشغالی كه توسط رژیم صهیونیستی مورد استفاده قرار میگرفت، مورد هدف قرار دهند.