سفر رادیویی به قلب كشاورزی خراسان جنوبی برنامه «از مزرعه تا سفره» از رادیو سلامت، در جدیدترین قسمت خود، با رویكردی تخصصی به بررسی چرخه غذایی و ظرفیتهای كشاورزی شهر طبس گلشن در استان خراسان جنوبی میپردازد. این برنامه با حضور متخصصان جهاد كشاورزی، كارشناسان خاك و نخلداران محلی، به بررسی سازگاری نخلستانها و تولیدات كشاورزی چون برنج (شالی) در روستاهای كویری این منطقه میپردازد. 30 روز پیش
بررسی نقش پیوندكنندگان سموم در ایمنی غذایی در «از مزرعه تا سفره» برنامهی «از مزرعه تا سفره» این هفته با موضوع «پیوندكنندگان سموم و نقش آنها در صنعت كشاورزی و غذایی كشور؛ حفظ ایمنی غذا» به بررسی ابعاد علمی و كاربردی استفاده از سموم در كشاورزی میپردازد. 2 ماه پیش
«از مزرعه تا سفره»؛ روایت امنیت غذایی و محصولات شاخص فارس برنامه «از مزرعه تا سفره»، همزمان با هفته ایرانجان، پنجشنبه 24 مهر با محوریت معرفی مهمترین محصولات كشاورزی استان فارس و نقش این استان در تأمین امنیت غذایی كشور پخش می شود. 2 ماه پیش
روغنهایی از دل خاك؛ بررسی فناوری تولید روغن خوراكی با میكروارگانیسمها در رادیو سلامت برنامه «از مزرعه تا سفره» این هفته با نگاهی علمی و نوآورانه، به فناوری تولید روغنهای خوراكی از میكروارگانیسمها میپردازد؛ روشی نوین كه میتواند آیندهای پایدار برای امنیت غذایی رقم بزند. 2 ماه پیش
بررسی كشاورزی نوین در برنامه «از مزرعه تا سفره» برنامهی «از مزرعه تا سفره» شبكه رادیویی سلامت، پنجشنبه - دهم مهر با موضوع «آب گیاهی و تولید محصولات دانشبنیان» به بررسی نقش كشاورزی نوین در تأمین امنیت غذایی خواهد پرداخت. 2 ماه پیش
از مزرعه تا سفره؛ روایت نوآوریهای سبز در تولید محصولات كمآببر برنامه «از مزرعه تا سفره» شبكه رادیویی سلامت، پنجشنبه - سوم مهر با محوریت محصولات كمآببر و نقش فناوریهای نوین در امنیت غذایی از صدای دانش، نشاط و آرامش پخش می شود. 3 ماه پیش
نحوه مصرف ویتامین D در افراد با سنین مختلف رئیس انجمن علمی تغذیه كودكان ایران در مورد نحوه مصرف ویتامینها در افراد با سنین مختلف توضیحاتی داد. 11 ماه پیش
معرفی محصولات غذایی در «از مزرعه تا سفره» شبكه رادیویی سلامت ، برنامه «مزرعه تا سفره» را روزهای چهارشنبه هر هفته راس ساعت 13:15 به مدت 30 دقیقه پخش میشود. 2 سال پیش
مولتی ویتامین بهتر است یا مصرف جداگانه هر ویتامین؟ عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران درپاسخ به این سوال كه مولتی ویتامین بهتر است یا مصرف جداگانه هر ویتامین نیز گفت: بستگی به شرایط فرد دارد. سالمندان معمولا غذای كافی دریافت نمیكنند برای همین باید مولتی ویتامین و مواد معدنی مصرف كنند. 2 سال پیش
«سفره ایرانی» بررسی می كند: چگونگی تنوع بخشی به سفره های غذایی شبكه رادیویی سلامت، چهارشنبه ـ 13 دی ماه، در برنامه «سفره ایرانی» به موضوع «برای سالم بودن باید سفره خود را پایش كرده و كیفیت و تنوع ببخشیم» می پردازد. 7 سال پیش
تنوع بخشی به «سفره غذایی» روی خط رادیو سلامت شبكه رادیویی سلامت، دوشنبه ـ 25 اردیبهشت ماه در برنامه «دارچین» به موضوع « كیفیت و تنوع بخشی به سفره» می پردازد. 8 سال پیش
همراه با برنامه «دارچین» از رادیو سلامت: دارچین با طعم تغذیه سالم «دارچین» مجله تغذیهای هفتگی از گروه تغذیه و سلامت است كه از روزهای آغازین تولیدش خوب درخشیده است. 8 سال پیش
سلامت ما با تغییر در «سبك غذایی» تغییر می كند شبكه رادیویی سلامت، چهارشنبه ـ ششم بهمن ماه، در برنامه «سفره ایرانی» به موضوع «سلامت ما با تغییر در سبك غذایی تغییر می كند» می پردازد. 8 سال پیش
تغذیه سالمندان را جدی بگیرید/ تعداد و توالی دیدارتان را از سالمندان بیشتر كنید یك متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: معمولاً با افزایش سن، نیازسالمندان به انرژی كاهش یافته و تمایل به مصرف غذا كمتر میشود. 8 سال پیش
رعایت بهداشت مواد غذایی از مزرعه تا سفره یك متخصص بهداشت مواد غذایی گفت: بهداشت مواد غذایی از مزرعه تا سفره اهمیت دارد. 9 سال پیش