سفره ایرانی شنبه و دوشنبه از ساعت 19:10 به مدت 30 دقیقه

رادیو سلامت

سفره ایرانی

«سفره ایرانی» بررسی می کند: چگونگی تنوع بخشی به سفره های غذایی

شبکه رادیویی سلامت، چهارشنبه ـ 13 دی ماه، در برنامه «سفره ایرانی» به موضوع «برای سالم بودن باید سفره خود را پایش کرده و کیفیت و تنوع ببخشیم» می پردازد.

1396/10/12
|
14:26

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه «سفره ایرانی» کاری از گروه تغذیه و سلامت این شبکه رادیویی، روز چهارشنبه از ساعت 19:05 به مدت 50 دقیقه با حضور منصور رضایی، دکترای تغذیه و احمد اسماعیل زاده، دکترای تغذیه به موضوع «اصلاح الگوی تغذیه ای و باورهای تغذیه ای؛ چاشنی ها، تغذیه و سلامت جسم » می پردازد.
آشنایی به نیازهای تغذیه‌ای در دوره‌های مختلف سنی از بدو تولد تا سالمندی، پیشگیری از افزایش وزن و چاقی، شناساندن گروه‌های مختلف موادغذایی، اصلاح رفتارهای غلط تغذیه‌ای، ذائقه‌سازی صحیح در مردم و اهمیت نقش تغذیه سالم در زندگی ازجمله اهدافی است که برنامه‌سازان «سفره ایرانی» به دنبال آن هستند.
گفتنی است، برنامه «سفره ایرانی» از بخش های متنوع و مختلف شامل آشپزخانه، چاشنی ها، باورها، غذا و ایمنی، شنیدنی های تغذیه ای، کلینیک عمومی و نکته پایانی تشکیل شده است.

دسترسی سریع
سفره ایرانی