بررسی نقش پیوندكنندگان سموم در ایمنی غذایی در «از مزرعه تا سفره»

برنامه‌ی «از مزرعه تا سفره» این هفته با موضوع «پیوندكنندگان سموم و نقش آن‌ها در صنعت كشاورزی و غذایی كشور؛ حفظ ایمنی غذا» به بررسی ابعاد علمی و كاربردی استفاده از سموم در كشاورزی می‌پردازد.

1404/07/30
|
21:15

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه‌ی «از مزرعه تا سفره»، روز پنجشنبه یكم آبان‌ماه، ساعت 11 ، كه از گروه بهداشت و تندرستی رادیو سلامت پخش خواهد شد و میزبان دكتر حسین عسكری، استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه محصولات دانش‌بنیان است. وی در این گفت‌وگو به فناوری‌های نوین در پایداری منابع غذایی و نقش دانش‌بنیان‌ها در ارتقای ایمنی غذا خواهد پرداخت.

در این برنامه، تاریخچه‌ی استفاده از سموم كشاورزی، پیشرفت‌های علمی در این حوزه، و ضرورت مدیریت صحیح مصرف این مواد برای حفظ محیط زیست و سلامت انسان‌ها بررسی می‌شود. همچنین به چالش‌هایی چون تجمع سموم در زنجیره غذایی و اثرات ماندگار آن‌ها در اكوسیستم اشاره خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند این برنامه را از رادیو سلامت روی موج FM ردیف 102 مگاهرتز دنبال كنند.

این برنامه به تهیه‌كنندگی و سردبیری فاطمه بی‌تقصیر فدافن، با اجرای فیروزه آدابی و صدابرداری آزاده بحرانی تهیه شده است.

دسترسی سریع