برنامه «از مزرعه تا سفره» راز توسعه‌ نخل و شالی در طبس گلشن را فاش می‌كند سفر رادیویی به قلب كشاورزی خراسان جنوبی

برنامه «از مزرعه تا سفره» از رادیو سلامت، در جدیدترین قسمت خود، با رویكردی تخصصی به بررسی چرخه‌ غذایی و ظرفیت‌های كشاورزی شهر طبس گلشن در استان خراسان جنوبی می‌پردازد. این برنامه با حضور متخصصان جهاد كشاورزی، كارشناسان خاك و نخل‌داران محلی، به بررسی سازگاری نخلستان‌ها و تولیدات كشاورزی چون برنج (شالی) در روستاهای كویری این منطقه می‌پردازد.

1404/08/21
|
07:52

به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه‌ تخصصی «از مزرعه تا سفره» كه با هدف بهبود سبك زندگی سالم و تغذیه مناسب از طریق تمركز بر چرخه‌ غذایی كامل، روی موج 102 مگاهرتز رادیو سلامت پخش می‌شود، این هفته سفری پربار به استان خراسان جنوبی و شهر طبس گلشن داشته است.


این قسمت كه تهیه‌كنندگی آن را فاطمه بی تقصیر فدافن بر عهده داشته و گزارشگری آن را سینا شاملو جانی بیك و گویندگی‌اش را فیروزه ادابی پیش برده‌اند، به طور ویژه بر كشاورزی و پدیده‌ شگفت‌انگیز تولید خرما در این منطقه تمركز كرده است.


توسعه نخل‌داری در دل كویر

برنامه سازان «از مزرعه تا سفره» با حضور در ایستگاه بررسی سازگاری نخیلات شهرستان طبس (وابسته به سازمان جهاد كشاورزی)، با دكتر محمد احمدی، دكترای تخصصی علوم خاك، گفتگو كردند. وی درباره‌ اهمیت و چالش‌های سازگاری انواع خرما با شرایط اقلیمی منطقه توضیحاتی ارائه می‌دهد.


علاوه بر این، مهندس جواد زیباییان، بخشدار مركزی طبس گلشن به تشریح ظرفیت‌های كلی كشاورزی این شهر خواهد پرداخت و دیدگاه‌های مسئولین محلی را درباره‌ توسعه‌ این بخش منعكس خواهد كرد. گفتگو با كشاورزان نخلستان‌ها نیز تصویری عینی از تلاش آنان برای تولید محصول ارائه می‌دهد.


روایت فرهنگ و طبیعت در روستاها

تیم برنامه با گردش در روستاهای شاخصی چون ازمیغان، خرو، كُریت، بهشت‌آباد و دشتغران، از نزدیك با كشاورزان و سبزیكاران محلی به گفتگو پرداختند. در روستای ازمیغان، گفتگویی با خانم حسین پور، یكی از اعضای شورای شهر طبس، درباره‌ اهمیت نخل و كشت شالی (برنج) در این منطقه انجام می‌دهد. كشت‌هایی كه نشان‌دهنده‌ شكوفایی زندگی در مناطقی است كه شاید در ذهن عموم تنها كویر تلقی می‌شوند.


برنامه‌ «از مزرعه تا سفره» با صدای دانش، نشاط و آرامش، تلاش می‌كند تا با برجسته ساختن محصولات سالم و بومی، مردم را به انتخاب‌های غذایی آگاهانه‌تر سوق دهد.


این برنامه پنج‌شنبه 22 آبان، ساعت 11:05 دقیقه از موج اف.ام ردیف 102 مگاهرتز از گروه بهداشت و تندرستی رادیو سلامت پخش خواهد شد.





دسترسی سریع